Karadeniz'in Doğal Güzelliklerini Dünyaya Tanıtıyorlar

Karadeniz

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyeleri her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri Doğa Yürüyüşü etkinlikleri ile Karadeniz’in Doğal Güzelliklerini Ülkemize ve Dünyaya tanıtıyorlar.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyeleri her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri Doğa Yürüyüşü etkinlikleri ile Karadeniz’in Doğal Güzelliklerini Ülkemize ve Dünyaya tanıtıyorlar..

Gerçekleştirmiş oldukları doğa yürüyüşü etkinlikleri ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl ile Karadeniz Bölgesinin Doğan güzelliklerini insanlara tanıtmak amacı ile yaklaşık 13 senedir etkinlik ve organizasyonlarına devam eden Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü gönüllü doğa dostlarından oluşuyor.

Trabzon İlinde her meslek grubundan katılımcının yer aldığı Dernek her hafta sonu farklı bir yerleşim bölgesine yönelik Doğa Yürüyüşü etkinlik ve organizasyonu gerçekleştiriyor.

Her hafta Karadeniz bölgesi ve Ülkemizin değişik merkezlerinde çeşitli etkinlik ve organizasyonlar düzenleyen Doğa Sporları Derneği 26 Mart 2023 Pazar günü Çaykara İlçesi Taşlıgedik Mahallesinden başlayarak Aydergale ve Süren Deresi bölgesinde 14 KM’lik doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Etkinlik sonunda ise Taşkıran Mahallesinde Dernek Üyelerinden Talat Erdoğan tarafından etkinliğe katılan Grup üyelerine iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi.

Bölgesel ve Ulusal Doğa Yürüyüşü etkinliklerine de katılım sağlayan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Bölgesel ve Ulusal Organizasyonlarda da Karadeniz Bölgesini temsil ediyorlar.

Uzungöl Doğa Sporları Aderanalin Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mutlu Dernek olarak Karadeniz Bölgesinin tabii ve doğal güzelliklerini Ülkemiz ve Dünya Turizmine kazandırabilmek amacı ile her hafta başka bir Turizm cennetine Doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini yaklaşık 13 sene boyunca bu çalışmalarına devam ettiklerini hedeflerinin Karadeniz Bölgesinin Doğal güzelliklerini insanlara tanıtarak ülke ve dünya turizmine kazandırmak olduğunu ifade etti. 

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir