Kariyer Günleri'nin Konukları Kaymakam Güzel ve Başkan Tok

Kariyer Günleri

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile buluştu.

Çaykara Anadolu Lisesi  tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliklerinde Kaymakam Güzel ve Başkan Tok Öğrenciler ile buluştu. Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile buluştu.

12.Sınıf Öğrencilerine Meslekleri tanıtma ve Üniversite Sınavlarında sağlıklı tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Çaykara Anadolu Lisesi  tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliklerinde her ay farklı meslek gruplarından işlerinde uzmanlaşmış kişiler öğrenciler ile buluşturularak öğrencilerin sağlıklı tercih yapmaları hedefleniyor.

Organizasyonun 2022 Yılı Mart Ayı etkinliğinde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrenciler ile buluştu.Çaykara Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdi.

Etkinlikte Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ,öğrencilerden kendilerini çok iyi tanımalarını neleri başarabileceklerini iyi düşünmelerini ve severek isteyerek yapacakları bir mesleği belirleyerek tercihlerini bu yönde yapmaları tavsiyelerinde bulundu.

Çaykara İlçesinin bir eğitim İlçesi olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerimiz için çok büyük emeklerin verildiğini,öğrencilerimizin ilgi ve istidatları doğrultusunda doğru tercihler yaparak topluma faydalı birer insan olarak toplumun karşısına çıkmalarını beklediklerini ifade ettiler.

Daha sonra soru cevap bölümüne geçildi.Kaymakam Güzel ve Başkan Tok öğrencilerin sordukları her soruya sıcak ve samimi cevaplar vererek öğrencileri doğru tercih konusunda yönlendirmeye çalıştılar.



İlginizi Çekebilir