Kayınpederden Gelin Ve Damada Düğün Hediyesi Araba

Kayınpederden Gelin Ve Damada Düğün Hediyesi Araba

Çaykara’da gerçekleştirilen düğün töreninde düğün Hediyesi olarak Kayınpederden gelin ve damada araba hediye edildi.

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden Ali Güvercin’in yakışıklı oğlu Utku ile Karabük’ten Mine Gebeş 2 Ağustos 2020 Pazar akşamı Çaykara Saklıbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen Düğün Töreni ile evlendiler.

Maskeli bir şekilde ve Sosyal Mesafe kuralına uygun olarak  gerçekleştirilen Düğün Töreninde Yöresel Sanatçılar Mahmut Özkal ile Ali Düzenli sahne aldılar.

CENGİZ SELİMOĞLU SÜRPRİZİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara’lı Sanatçı  Cengiz Selimoğlu  sahne alarak birbirinden güzel türkülerini davetliler için okudu.

KARABÜK’TEN YOĞUN KATILIM

Gelin Mine Gebeş’in ailesi,yakınları ve arkadaşları yoğun bir katılım ile Karabük’ten Çaykara İlçesine gelerek Genç Çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında gelin Mine Gebeş’in babasının yaptığı tatlı sürpriz davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Gelin Mine Gebeş’in babası Takılarını taktıktan sonra cebinden çıkardığı 0 KM aracın anahtarını düğün hediyesi olarak gelin ve damada takdim etti.

Düğün Töreni Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak genç çiftleri tebrik ediyor sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir ömür diliyoruz.



İlginizi Çekebilir