Kayıp Muhammet Dural Bulundu

Kayıp Muhammet Dural Bulundu

Tedavi görmekte olduğu Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden dün kaçan Muhammet Dural bulundu.

Tedavi görmekte olduğu Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden dün kaçan Muhammet Dural bulundu.

Dün tedavi gördüğü Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden kaçan Muhammet Dural, Kaymakam Murat Yıldız´ın oluşturduğu kriz masası sayesinde bu akşam 21:15 sularında Dernekpazarı Güney Mahallesi kırsalında bulundu.

Muhammet Dural´ın kaybolduktan kısa bir süre sonra Çaykara Kaymakam Vekili, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız´ın oluşturduğu kriz masasında oluşturulan 6 ayrı ekiple aramalar başlatıldı. Kaymakam Yıldız´ın başkanlığında aralıksız 9 saat süren çalışmalar yapıldı. Alınan bazı ihbarlarda Dural´ın Dernekpazarı´nda görüldüğü bilgisine varıldı. İlçede sık sık anonslar yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Bu arada AFAD, Jandarma ve Polis ´in yoğun çalışması devam ederken, Dernekpazarı Güney Mahallesinden duyarlı bir vatandaş Muhammet Dural´ı kırsal ´da gördüğünü bildirdi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ve polis ekipleri Muhammet Dural´ı Güney Mahallesi kırsalında buldu.

Muhammet Dural´ın bulunmasından sonra açıklamada bulunan Kaymakam Yıldız, AFAD, Jandarma, Polis ile duyarlı vatandaşlara teşekkür ediyorum, ?dedi. 

Muhammet Dural´ın bulunması ailesi tarafından seviçle karşılandı. Gazetemize yaptıkları açıklamada, 2 gün boyunca yapılan çalışmalarda Başta Kaymakam Yıldız olmak üzere, tüm resmi makamlar ile duyarlı vatandaşlara teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

İlçeye getirilen Dural´ın saat 22:00´da Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine getirildi. Burada Psikiyatrı doktoru tarafından muayene edilerek hastaneye yeniden yatışı yapıldı.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Kayıp Muhammet Dural Bulundu

İlginizi Çekebilir