Kaymakam Ayrancı Çaykara´ya Veda Ediyor!

Kaymakam Ayrancı Çaykara´ya Veda Ediyor!

2018 yılı Mülki idare amiri atama kararnamesi ile görev süresi dolan Çaykara Kaymakamı İhsan ayrancı Erzincan Vali yardımcılığına atandı.

"2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ise Resmi Gazete´de yayımlandı.

Buna göre 2 yıl önce ilçemizde göreve başlayan Kaymakam İhsan Ayrancı Erzincan Vali yardımcılığına atandı.

Daha önce Çaykara´da görev yapan Siirt Kurtalan kaymakamı Musa Üçgül Kırşehir Vali Yardımcısı olarak atandı.

İşte Trabzon´da yapılan diğer atamalar

Trabzon Vali Yardımcılığına Bursa Vali Yardımcısı Engin Güngör, 

Giresun Vali Yardımcılığına Trabzon Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz,

Trabzon Vali Yardımcılığına Bergama Kaymakamı Orman Nuri Canatan,  

Hatay Vali Yardımcılığına Maçka Kaymakamı Osman Aktürk, 

Ortahisar Kaymakamlığına Bağlar Kaymakamı Tolga Doğan,

Maçka Kaymakamlığına Keşan Kaymakamı Rasim Belge,

Araklı Kaymakamlığına Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin,

Arsin Kaymakamlığına Yalıbüyük Kaymakamı Yakup Güven

Tonya Kaymakamlığına Dumlupınar Kaymakamı Osman Sayılır./resimler/2018-9/1/0958379197502.jpgKaymakam İhsan Ayrancı kimdir?

Temmuz 1980 tarihinde  Amasya´nın Suluova ilçesinde dünyaya geldi. Belçika´nın Antwerpen şehrinde başladığı ilköğretim hayatını Tokat-Erbaa Fevzi çakmak ilkokulu okulunda,ortaokulu Tokat Erbağa İmam-Hatip ortaokulunda mezun olarak tamamladı. Liseyi Ankara´da okuyan İhsan Ayrancı 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden Mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2008 yılında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Stajyer Kontrolörlük sınavını kazanarak kamuya geçti. 2010 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine adım attı, Şırnak Silopi´de Kaymakam refikliği, Kırşehir´de Mülkiye teftiş stajını tamamladı. Çorum-Uğurludağ ilçesinde 6 ay süreyle kaymakam vekilliği yaptı. 1 yıl süreyle Almanya´nın Hamburg şehrinde Goethe Institut´te yabancı dil eğitimi aldı ve Alman Kamu Kurum ve kuruluşlarında Alman idari sistemi üzerine çalışmalar yaparak yurt dışı stajını tamamladı. Yurt dışı dönüşünde Edirne´nin Enez ilçesinde 4 ay süreyle kaymakam vekilliği yaptı. İki yıl süreyle Denizli Kale Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra 26.12.2016 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlamıştır. Kaymakam Ayrancı son kararnameyle Erzincan Vali yardımcılığına atandı. İngilizce ve Almanca bilen İhsan Ayrancı evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir