Kaymakam Ayrancı Köknar ve Karaçam´da

Kaymakam Ayrancı Köknar ve Karaçam´da

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü ahmet Çamurali İle Birlikte Karaçam ve Köknar Mahallerinde Öğrenciler ile ve Halkla Buluştu

Çaykara İlçemizde Halkımız ile ve de Öğrencilerimiz ile buluşmaktan çok büyük bir keyif alan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu defa da Köknar ve Karaçam Mahallelerimizde  hem Halkımız ile hem de öğrencilerimiz ile buluştu.

İLK ZİYARET OKULA

9 Şubat 2018 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali ile birlikte Köknar Mahallemize giden Kaymakam İhsan Ayrancı ilk olarak Köknar Ortaokulumuzu ziyaret etti.

Okul Müdürü Taner Bayır´dan Okul ve de Eğitim Öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam İhsan Ayrancı daha sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek hem öğrenciler ile sohbet etti hem de öğrencilerin dilek ve temennilerini dinledi.

/resimler/2018-2/10/1419372941423.jpg

Kızılay Tarafından Çaykara İlçemizdeki tüm öğrencilerimize dağıtılan Kırtasiye Malzemelerinin dağıtım töreni de Kaymakam İhsan Ayrancı tarafından gerçekleştirildi.

BİR YIL BOYUNCA YETECEK KIRTASİYE YARDIMI

Kızılay Trabzon İl Müdürlüğü tarafından Çaykara İlçemizde Öğrenim gören Tüm Öğrencilerimize Kırtasiye Yardımı gerçekleştirilmişti.Bu Kırtasiye Çanmtasının içerisinde Öğrencilerimizin bir senelik tüm Kırtasiye Malzemeleri yer alıyor.

KAYMAKAM AYRANCI KÖKNAR´DA HALKLA BULUŞTU

Daha sonra Köknar Mahallesinde bulunan Çay Ocağına geçen Kaymakam İhsan Ayrancı Ve İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali burada Köknar Halkı ile sohbet etti.Halkın sıcak ilgisi ile karşılanan ve de karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin ardından Kaymakam Ayrancı Karaçam Mahallesine geçti.

/resimler/2018-2/10/1420111535794.jpg

NURİYE BAL´IN CENAZE TÖRENİ

Karaçam Mahallesinde ilk olarak Nuriye Bal´ın cenaze Törenine katılan Kaymakam İhsan ayrancı Ve Milli eğitim Müdürü Çamurali daha sonra Karaçam İlkokulu ve Karaçam Ortaokulunu ziyaret ettiler.

/resimler/2018-2/10/1420588255495.jpg

Okul Müdürü Fatih Kuvvetli´den Okul ve Eğitim Öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Ayrancı daha sonra sınıflara geçerek hem öğrenciler ile sohbet etti hem de Kızılay tarafından gönderilen Kırtasiye Malzemelerini dağıttı.

KARAÇAM HALKI İLE SOHBET

Son olarak ise Karaçam´da halk ile bir araya gelen Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Karaçam Mahallesinde Halkın sorunlarını dinleyerek ve de sıcak bir iletişim ortamında halk ile sohbet ederek Karaçam Köknar Mahalle ziyaretlerini tamamlamış oldu.

 



İlginizi Çekebilir