Kaymakam Ayrancı Uzungöl´de Mühendisler İle Buluştu

Kaymakam Ayrancı Uzungöl´de Mühendisler İle Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği tarafından gerçekleştirilen 17. İç Anadolu Bölge Toplantısı kapsamında Trabzon İlimizde bulunan Elektrik Elektronik Mühendisleri Uzungöl´de sabah kahvaltısında Çaykara Kaymaklamımız Sayın İhsa

KAYMAKAM MÜHENDİSLERLE UZUNGÖL´DE BULUŞTU

ÇAYKARA MİSAFİRLERİNİ EN GÜZEL AĞIRLAYAN ŞEHİR

Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği tarafından gerçekleştirilen 17. İç Anadolu Bölge Toplantısı kapsamında Trabzon İlimizde bulunan Elektrik Elektronik Mühendisleri Uzungöl´de sabah kahvaltısında Çaykara Kaymaklamımız Sayın İhsan Ayrancı ile bir araya geldiler.

21-22 Nisan 2018 tarihlerinde Trabzon İlimizde gerçekleştirilen ve KTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Elektrik Elektronik Kulübü olarak Dünyanın en büyük Meslek Örgütü olan İEEE´nin 17.İç Anadolu Bölge Toplantısı Trabzon İlimizde gerçekleştirilmişti./resimler/2018-4/23/1634312785290.jpgBölge Toplantısına İEEE´nin Gençlik Kolları olarak Ülkemizin güzide Üniversitelerinden Ankara Üniversitesi,Ankara Yıldırım Bayezit Üniversitesi,Ankara THK Üniversitesi,TOBB Üniversitesi,Amasya Üniversitesi,Amasya Üniversitesi,İnönü Üniversitesi,Kahramanmaraş Sütcü İmam Üniversitesi,ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü,Adıyaman Üniversitesi,Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi,Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi,Yozgat Bozok Üniversitesi,Samsun 19 Mayıs Üniversitesi,Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi,Erzurum Atatürk Üniversitesi,Bayburt Üniversitesi,Kayseri Erciyes Üniversitesi,Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi,Ankara Gazi Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesinden gelen 400 Öğrenciyi Uzungöl´de ağırladılar.

Toplantının ilk günü olan 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü Çaykara´lı Hemşerimiz Bilim Adamı Araştırmacı Yazar  KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti./resimler/2018-4/23/1635117004825.jpgBu toplantıda Türkiye Öğrenci Kolları olarak gerçekleştirilen teknik ve sosyal çalışmaların işleyişi  masaya yatırıldı.Toplantıda ayrıca Mühendislik ve bu alanda gerçekleştirilecek Bilimsel Çalışmalar ilev ilgili olarak görüşler de ifade edildi.

UZUNGÖL BİR BAŞKA GÜZEL

Etkinlik boyunca  Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de konaklayan öğrencilere 22 Nisan sabahı Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tarafından hoş bir sürpriz yapıldı.

Kaymakam Ayrancı yüzlerce Elektrik Elektrik Mühendisi ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek öğrencilerimize hem moral vermiş hem de Örnek bir ev sahipliği yapmış oldu./resimler/2018-4/23/1635386067857.jpgKarşılıklı sohbet ortamında son derece keyifli ve de verimli geçen sabah kahvaltısının ardından Kaymakam İhsan Ayrancı  Genç Mühendisler ile birlikte Uzungöl Seyir Terasına çıkarak yukarıdan Uzungöl´ü seyrettiler ve de kartpostallık resimler çektiler.

Daha sonra Mühendis Adaylarımıza Uzungöl Glazomat Cafe´de çay ikram eden Kaymakam İhsan Ayrancı buradan öğrenciler ile birlikte Uzungöl´ün en güzel yaylalarından olan Garester Yaylasına çıktılar.

Yayla dönüşünde öğrenciler ile birlikte göl çevresinde yorgunluk turu atan Kaymakam Ayrancı buradan yapımı yeni tamamlanan Macera Parkı ve de Uzungöl Alabalık Üretim Çiftliği ziyaretleri gerçekleştirerek Uzungöl Programını dolu dolu bir şekilde tamamlamış oldu.

Mükemmel bir Pazar Gününü gün boyunca öğrenciler ile birlikte geçiren Kaymakam Ayrancı akşam saatlerinde ise Öğrencileri Okullarına yolcu etti.

KAYMAKAM AYRANCI-GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI YETİŞİYOR

Gençlerle birlikte olmaktan ve de Uzungöl´ün bu muhteşem doğasını geleceğimizin Mühendisleri ile paylaşmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  hepsinin kendi alanlarında Ülkemizin Bilim Dünyasına çok kıymetli hizmetler sunacaklarına yürekten inandığı bu kıymetli gençler ile Uzungöl´de birlikte olmanın ayrı bir mutluluk olduğunu sözlerine ekledi.

Öğrencilerimizin henüz Üniversite çağında mükemmel bir Organizasyon ile bir araya geldiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Örgütlü bir güç olmanın ve de organiza olmanın  önemini kavramış olan bu müstesna topluluğa Çaykara Kaymakamı olarak hem teşekkür ettiğini hem de onları çok takdir ettiğini sözlerine ekledi..

Çaykara İlçemizin Misafirlerini en güzel bir şekilde ağırlayan Şehir olduğunu sözlerine ekleyen Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara Kültüründe Misafirin baş tacı olduğunu ve de geçmişten gelen bu anlamlı ve güzel geleneği gelecek kuşaklara taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir