Kaymakam Ayrancı´dan Ataköy´e Ziyaret

Kaymakam Ayrancı´dan Ataköy´e Ziyaret

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Ataköy´de Hastane

KAYMAKAM AYRANCI´DAN HASTANE´YE ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Sayın İhsan  AYRANCI 08.02.2017 çarşamba günü Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine ziyarette bulundu. Yaklaşık 1,5 ay önce ilçemizde göreve yeni başlayan Sayın İhsan AYRANCI düzenli olarak sürdürmekte olduğu ve de İlçemizde bulunan Kamu Kurumlarını tanıma ve ortak bir çalışma planı oluşturma amacı taşıyan ziyaretler kapsamında Hastane ziyareti gerçekleştirdi.

 Kaymakam Ayrancı Başhekim Vekilimiz Opr Dr. Şaban UYSAL ve  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Halil Samet ÇİFTÇİ´ye İadeyi ziyarette bulundu.Ayrıca Hastanede incelemelerde bulunarak Hastane personeli ve hastalar ile sohbet etti.El sanatları odasını da ziyaret ederek oradaki öğretmenlerden bilgi aldı ve hastaların el becerilerini artırmaya yönelik çalışmaları yerinde inceledi.Hastaların kendi el becerileri ile yaptıkları süs eşyaları sergisini gezdi.Ziyarette Ataköy Mahalle muhtarı Bülent LİMAN da bulunup altyapı eksikliklerini hakkında Çaykara Kaymakamımızı bilgilendirdi./resimler/2017-2/14/1150063722729.jpgBaşhekim Vek. Opr. Dr.  Şaban UYSAL Hastanenin hizmetleri konusunda Kaymakam İhsan Ayrancı´ya brifing verdi. Hastanenin 2004 yılından beri psikiyatri alanında branş hastanesi olarak hizmet verdiğini, esas ağır psikiyatri hastalarının yatarak tedavi gördüğü bir hastane olduğunu ifade etti.

Başhekim Vekili Opr. Dr.Şaban Uysal Ayrıca,  ORDU´dan-IĞDIR´a kadar bölgeye hitap ettiğini söyledi.2016 yılında yaklaşık 750 hastaya yatarak 1900 civarında hastaya da poliklinik hizmeti verdiklerini ve 70 yataklı bir kurum olarak %70 doluluk oranı ile çalıştıklarını ifade etti.

Başhekim Vekili Opr. Dr.Şaban Uysal Hastanede Psikiyatri Uzmanı, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Hemşire, Pratisyen Hekimlerden oluşan 90 kişilik bir profesyonel sağlık ekibi ile çalıştıklarını sözlerine ekledi.

   Kaymakam İhsan AYRANCI da bu ziyaretten son derece memnun olduğunu, ilçemizde bu tarz bir hastanenin olmasının kendisini mutlu ettiğini, ihtiyaç duyulması halinde elinden gelen her şeyi birlikte yapacaklarını ifade etti.

Çaykara Kaymakamı olarak İlçemizde bulunan tüm Kamu Kurumlarına olduğu gibi Ataköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanemize de kaliteli hizmet taşıma noktasında ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ifade eden Kaymakam Ayrancı Devletimizin artık Kurumlarımıza hazırlanan projeler ile hizmet getirdiğini bu yüzden de Hastane tarafından Hastanemizin geliştirilmesi ve keliteli hizmet verebilmesi anlamında projeler hazırlanması ve de kendilerinin de bu projelerin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. 

Başhekim Vekili Dr. UYSAL´da bu ziyaretten son derce mutlu olduklarını ve tüm personele ek bir motivasyon sağladığını söyleyerek teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir