Kaymakam Ayrancı´dan Okullara Spor Malzemesi Yardımı

Kaymakam Ayrancı´dan Okullara Spor Malzemesi Yardımı

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Tarafından İlçemizde Bulunan Okullarımıza Spor Malzemesi Yardımı Yapıldı.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tarafından İlçemizde bulunan tüm okullara spor malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Bir süre önce Çaykara İlçemizde bulunan Tüm Beden Eğitimi Öğretmenleri ve de Okul Yöneticileri ile bir araya gelen Kaymakam İhsan Ayrancı Beden Eğitimi Öğretmenlerinden okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçları ile ilgili bir liste vermelerini istemişti./resimler/2017-11/28/1158519555762.jpg

Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda Okullarımızın Spor Malzemesi ihtiyaçları Kaymakam İhsan Ayrancı tarafından temin edildi ve öğretmenlere teslim edildi.

Spor Malzemesi Dağıtım Törenine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ile Okullarımızdaki Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldılar./resimler/2017-11/28/1159452056784.jpgYaklaşık 10 000 TL tutarındaki Spor Malzemeleri Teslim Töreninde bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı oyun oynamanın çocuklarımızın en doğal hakkı olduğunu ifade etti.

Kendi Görüşlerine göre Beden Eğitimi Dersinin Matematik Dersinden hiçbir farkının bulunmadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Spor yapmayan bir çocuğun asla sosyalleşemeyeceğini,ruhsal olarak kendisini mutlu hissedemeyeceğini ancak spor yolu ile çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayabileceklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerini tek tek dinleyen Kaymakam İhsan Ayrancı her okulda gerçekleştirilebilecek Sportif ve sosyal faaliyetleri öğretmenler ile birlikte tek tek değerlendirdi.

Çaykara İlçemizde Görev Yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerinin belirli periyotlar ile bir araya gelerek mutlaka ortak bir planlama toplantısı yapmaları gerektiğini anımsatan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu toplantıların ayda bir defa olabileceğini Beden   Eğitimi Öğretmenlerimizin Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü İle İletişime geçerek Çaykara İlçemizde Ortak Organizasyonlar düzenleyebileceklerini ifade etti.

Çaykara İlçemizde hiçbir okulumuza Spor malzemesi sıkıntısı çektirmeyeceklerini ifade eden Kaymakam Ayrancı yeter ki çocuklarımız bol bol oynasın,dinlensin ve de gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlasın şeklinde konuştu.

SPOR SALONU YENİ SEZONA YETİŞİYOR

Çaykara İlçemizde yapılmakta olan Spor Salonu hakkında Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt´tan bilgi alan Kaymakam İhsan Ayrancı Spor Salonunu inşaatının Mayıs 2018 itibarı ile tamamlanacağını malzeme yerleşiminin de yaklaşık 2 aylık bir süre alacağını 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcından itibaren ise öğrenci ve de öğretmenlerimizin hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

FUTBOL SAHASI YAPILIYOR

İlçemizde bulunan İlçe Stadyumunun yapımına da en kısa zamanda başlanıyor.Çaykara Kaymakamlığı tarafından 2018 Yılında gerçekleştirilecek olan Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol karşılaşmalarının yeni stadyumda oynatılması planlanıyor.

ÇAYKARA SPOR EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Çaykara Spor Futbol Takımının alt yapı takımlarının oluşturulması için çalışmalara başlandı.Önemli bir engel çıkmaması durumunda 2018 Yılının Şubat Ayından itibaren altyapı takımlarımızın bazıları maçlara çıkmaya başlayacak.

OKULLARA DAĞITILAN SPOR MALZEMELERİNİN LİSTESİ

Okullarımıza dağıtılan Spor Malzemelerimizin Listesi şu şekilde:

MALZEME ADI

SAYISI

Badminton Topu 180 Adet

180

Badminton Raketi

80

Basketbol Topu 5 ve 6 Numara

30

Futbol Topu 4 ve 5 numara

20

Voleybol Topu

40

Masa Tenisi Topu

8 Kutu

Masa Tenisi Raketi

40

Masa Tenisi Ağ ve Demiri

8

Hentbol Topu

30

Dart Seti

8

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir