Kaymakam Ayrancı´dan Trabzon Spor´a Ziyaret

Kaymakam Ayrancı´dan Trabzon Spor´a Ziyaret

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Göreve yeni seçilen Trabzon Spor Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerinde bulundu.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Göreve yeni seçilen Trabzon Spor Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerinde bulundu.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ile birlikte Trabzon Spor Yönetim Kurulunu ziyaret eden Kaymakam Ayrancı´yı Trabzon Spor AS Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu karşıladı./resimler/2018-4/18/1255526512474.jpgKaymakam İhsan Ayrancı ve Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt´un Trabzon Spor Ziyaretlerinde Trabzon Spor Yönetim Kurulundan As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu´nun yanı sıra İcra Kurulu Üyesi Genel Sayman  Emin Kahraman,İdari İşler Sorumlusu Lokman Sadıklar ile karşıladılar.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam İhsan Ayrancı Göreve yeni seçilen Trabzon Spor Yönetim Kuruluna Başarı dileklerini iletti.

KAYMAKAM AYRANCI -TRABZON SPOR BİR FUTBOL MARKASIDIR

Ziyarette Trabzon Spor´un Ülkemizde bir futbol Markası olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Trabzon Spor Futbol Takımının futbolda Anadolu Devrimini gerçekleştirdiğini, ve de 7 defa Şampiyonluk ipini göğüsleyerek büyük bir başarının altına imza attığını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/18/1256224169367.jpgTrabzon insanının futbola ve de Trabzon Spor´a aşık olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Koca bir Şehrin futbol ile yetıp futbol ile kalktığını Trabbzon Spor Takımı kazandığı hafta şehirde tabi,ri caiz ise adeta bayram havası yaşandığını sözlerine ekledi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulundan taraftar olarak çok büyük beklentilerinin olduğunu ifade eden Kaymakam Ayrancı en kısa zamanda Trabzon Şehrinin büyük bir özlem ile beklediği Şampiyonluk Kupasının Şehrimize gelmesinin en büyük özlemimiz olduğunu sözlerine ekledi.

HACISALİHOĞLU-ÇAYKARA ÖZEL BİR İLÇE

Çaykara insanının doğası ve de insanı ile çok farklı olduğunu ifade eden Trabzon Spor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu  Trabzon Spor Kulübü olarak her zaman Çaykara insanımız ile aralarında bir gönül bağı olduğunu ve de Çaykara İnsanımızın Desteğini arkalarında hissettiklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin Eğitim Öğretim alanındaki başarısını çok büyük bir mutluluk ile takip ettiklerini ifade eden As Başkan Hacısalihoğlu Yusuf Yazıcı gibi bir değeri Türk Futbol Dünyasına kazandırdığı için Çaykara İlçemize minnet borçlu olduklarını ve de Çaykara İlçemizin yeni Yusuf Yazıcılar yetiştirerek Türk Futbol Dünyasına kazandırmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir