Kaymakam Ayrancı´dan Uzungöl´de Turizm Toplantısı

Kaymakam Ayrancı´dan Uzungöl´de Turizm Toplantısı

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Uzungöl´de Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri İle Turizm Toplantısı Gerçekleştirdi

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı 2017 yılı Turizm Sezonunun başlaması sebebi ile Uzungöl´de Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Uzungöl Sezgin Otel Restaurant´ta Çaykara Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl Bir-Uz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, Uzungöl Hediyelik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ile ilgili Derneklerin Yöneticileri katıldılar.

AYRANCI-UZUNGÖL ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ VİTRİNİ

Turizm sezonunun başlaması sebebi ile Turizm Yöneticilerine Hayırlı Olsun dileklerinde bulunan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Uzungöl´ün sadece Trabzon ya da Karadeniz Bölgesinin değil Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade etti./resimler/2017-6/7/1455270909461.jpgYaz Dönemi boyunca her gün onbinlerce insanın Uzungöl´ü ziyaret edeceğini ve de burada konaklayacağını anımsatan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Turizmi Yöneten insanlar olarak bizlere de çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Turizm Yöneticileri olarak Konaklanacak olan otellerin fiyat kalitesinden müşteriye sunulan hizmete kadar her alanda yapılan çalışmaları sıkı bir şekilde takip etmeleri gerektiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı hiçbir alanda her hangi bir olumsuzluk yaşanmasını arzu etmediklerini Uzungöl´e gelen insanların Uzungöl´den memnun ayrılabilmeleri için sezon boyunca yoğun bir şekilde çalışmamız gerektiğini sözlerine ekledi.

YÖNETİCİLERDEN SEZON BEKLENTİLERİ

Daha sonra Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri Turizm sezonu ile ilgili olarak talep ve beklentilerini Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´ya ilettiler.

Özellikle Yaz sezonunda meydana gelen elektrik kesintilerini gündeme taşıyan Tuırizm Yöneticileri bu konuda Kaymakam Ayrancı´dan yardım talebinde bulundular.

Yaz Döneminde Uzungöl´ün en büyük sorunlarından bir tanesinin de park sorunu olduğunu ifade eden Turizm Yöneticileri bu konuya çözüm bulabilmek amacxı ile tüm tesis sahiplerinin katılacakları bir toplantı talebinde bulundular.Kaymakam Ayrancı bu toplantıyı uygun buldu.

Göl Temizliğinin birinci bölümünün kısa sürede tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri mevcut hali ile gölümüzün ancak yüzde onunun temizlenebildiğini Kaymakamımızın bu konuda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Bilgi alış verişinde bulunmaları ve de gölün tamamının boşaltılması için gerekli altyapı çalışmalarına sonbahar mevsimi ile birlikte devam edilmesi talebinde bulundular.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir