Kaymakam Balkan Şampiyonunu Kabul Etti

Kaymakam Balkan Şampiyonunu Kabul Etti

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Wushu Balkan Şampiyonu olan Ömer Musa Yanılmaz´ı makamında kabul etti.

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Wushu Balkan Şampiyonu olan Ömer Musa Yanılmaz´ı makamında kabul ederek spor hayatında başarılar diledi. 

Edirne´de Balkan Wushu Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonasında 65 kiloda tüm rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olan Çaykaralı Ömer Musa Yanılmaz, beraberinde antrenörü Bünyamin Hayırlıoğlu, Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ve Hasan Bal ile birlikte Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül´ü Makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, Balkan Şampiyonu Ömer Musa Yanılmaz ve antrenörü Bünyamin Hayırlıoğlunu tebrik eden Kaymakam Gül,? Wushu Balkan Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilçemizi ve bizleri onurlandırdınız. Bu başarınızdan dolayı başta sporcumuzu ve katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum,? diye konuştu. 

/resimler/2016-6/15/1213048074706.jpgBalkan Şampiyonu Ömer Musa Yanılmaz, desteklerinden dolayı Kaymakam Üçgül´e teşekkür ederek, imkânlar sağlanırsa daha büyük başarılara imza atacağını ifade etti. 

Ziyarette, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından desteklerinden dolayı gönderilen teşekkür belgesi ile antrenör Bünyamin Hayırlıoğlu tarafından katkılarından dolayı Kaymakam Gül´e, plaket taktım edildi.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir