Çaykara Yeni Kaymakamına Kavuştu!

Çaykara Yeni Kaymakamına Kavuştu!

2018 Yılı İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Çaykara Kaymakamlığı Görevine Atanan Kaymakamı Salih Çiğdem yeni görevine başladı.

2018 Yılı İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Çaykara Kaymakamlığı Görevine Atanan Kaymakamı Salih Çiğdem, 8 Ekim 2018 Pazartesi günü İlçemizdeki görevlerine başladı.

İLK ZİYARET BAŞKAN TOK VE İLÇE BAŞKANI SELÇUK´TAN

Çaykara Kaymakamımız Salih Çiğdem´in İlçemizde göreve başlamaları sebebi ile 8 Ekim 2018 Pazartesi sabahından itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

Kaymakam Salih Çiğdem´in ilk ziyaretçileri ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk oldu.

Karşılıklı Sohbet ortamında son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çaykara İlçemiz ile ilgili Genel bir değerlendirme de gerçekleştirildi./resimler/2018-10/8/1321177233050.jpgBelediye Başkanı Hanefi Tok ve AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk´un kendilerini ziyaretlerinden son derece memnun kalan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem en kısa zamanda kendilerinin de İadei Ziyaret gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

KURUM AMİRLERİ İLE TOPLANTI

Öte yandan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem İlçemizdeki görevlerinin ilk gününde 8 Ekim 2018 Pazartesi Günü Saat 14.00´da İlçemizde bulunan Kurum Amirleri ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirecek

KAYMAKAM ÇİĞDEM´İ TANIYALIM

İlçemiz Kaymakamı Sayın Salih ÇİĞDEM 08.02.1983 yılında Nevşehir de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. İçişleri Bakanlığındaki görevine 2015 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak başladı.

Nevşehir, Ürgüp, Kırşehir Kaman İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara´ da merkez teftiş stajlığını tamamladıktan sonra Kastamonu Hanönü Kaymakam vekilliği olarak görev yaptı. Ürdün Amman´ da Yurtdışı stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı Olur´ u ile 06.03.2017 tarihinde Konya İli Emirgazi Kaymakamlığı görevini başladı.

Kaymakamımız Salih Çiğdem İçişleri Bakanlığı 2018 Yılı Kaymakam Atamaları sonucunda Çaykara İlçemize Kaymakam olarak atanmışlardı. İngilizce ve Arapça bilen Kaymakamı Çiğdem, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir