Kaymakam Çiğdem Yaya Güvenliği Uygulamasında

Kaymakam Çiğdem Yaya Güvenliği Uygulamasında

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafikte Yaya Güvenliğinin oluşması sebebi ile gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde Çaykara İlçemizde Trafikte Yaya Güvenliği etkinliği gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafikte Yaya Güvenliğinin oluşması sebebi ile gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde Çaykara İlçemizde Trafikte Yaya Güvenliği etkinliği gerçekleştirildi.

Trafikte Yaya güvenliği oluşturmak ve yayaların daha güvenli bir ortamda karşıdan karşıya geçmelerini sağlamak amacı ile gerçekleştirilen Etkinlik 6 Şubat 2019 Çarşamba Günü gerçekleştirildi.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinin ön kısmında bulunan Trafik Işıklarının önünde gerçekleştirilen Etkinliğe Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Emniyet Amiri Göktay Öksüz ile Öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Organizasyon kapsamında İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından ilk olarak öğrencilere Trafikte yayaların sorumlulukları ve uymaları gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem daha sonra öğrenciler ile  Trafik Güvenliği ve Trafikte Yayaların Uyması gereken kurallar hakkında kısa bir sohbet gerçekleştirildi.

Daha sonra kırmızı ışıkta duran araç şoförleri ile Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem arasında trafikte yaya güvenliği ile ilgili sohbet gerçekleştirildi./resimler/2019-2/6/1409121548187.jpgUygulamayı çok beğendiklerini ifade eden araç sürücüleri Trafikte Yaya Güvenliğinin son derece önemli olduğunu İlçe Emniyet Amirimizin ve Kaymakamımızın bu organizasyopnun içinde yer almalarının konunun ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gözler önüne serdiğini sözlerine eklediler

Daha sonra Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz ve öğretmenler ile öğrenciler hep birlikte güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçerek Trafikte Yaya Güvenliğini canlı bir şekilde yaşamış oldular.

GÖRSELLER DAĞITILDI

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından öğrencilere ve araç şoförlerine Trafikte Yaya Güvenliği ile ilgili hazırlanan afiş ve broşürler de dağıtıldı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-TRAFİK GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Trafik kavramının artık günlük yaşantımızın bir parçası olduğunu ve de günün her saatinde hem bizlerin hem de geleceğimizin teminatı olan Sevgili Yavrularımızın Trafik kavramı ile iç içe olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  sürücü ve öğrencilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacı ile gerçekleştirilen bu örnek organizasyondan dolayı başta Çaykara İlçe Emniyet Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti./resimler/2019-2/6/1409368111279.jpgHayatımızın her alanında olduğu gibi okul önlerinde de araç sürücülerimizin çok fazla dikkatli davranmaları gerektiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  Çaykara ilçemizde bulunan her okulumuzda  okul girişlerindeki uygun yerlere gerekli uyarı ve ikaz levhalarının okul idareleri tarafından asıldığını ancak bu konuda hem sürücülerin hem de öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacı ile İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bu örnek etkinliğin son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Organizasyon kapsamında İlçemizde gerçekleştirilen etkinliklerde hem sürücüler hem de öğrenciler ile Proje hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem hem öğrencilerimizin hem de sürücülerin uygulamadan son derece memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir