Kaymakam Çiğdem´den Milli Eğitime Ziyaret

Kaymakam Çiğdem´den Milli Eğitime Ziyaret

Kaymakam Salih Çiğdem 13 Aralık 2018 Perşembe Günü Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Çaykara İlçemizde göreve başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem İlçemizde bulunan  Resmi Kurum ve Kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Kaymakam Salih Çiğdem 13 Aralık 2018 Perşembe Günü Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

/resimler/2018-12/14/1003185738260.jpgKaymakam Çiğdem´i İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş ve Çaykara Halk Eğiştim Merkezi Müdürü Numan Tuncer tarafından karşılandı.

İLK ZİYARET HALK EĞİTİM MERKEZİNE

Kaymakam Salih Çiğdem ilk olarak Çaykara Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer´den Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen kurs ve etkinlikler hakkında bilgi aldı.

KENEVİCE YAPIMI KURSU ZİYARETİ

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Kenevir Yapımı Kursunu ziyaret etti.Kursiyerler ile sohbet eden Kaymakam Çiğdem büyük bir özen ile hazırlanan dokumaları büyük bir dikkat ile inceledi.

İĞNE OYASI KURSU ZİYARETİ

İğne Oyası Kursunu ziyaret eden Kaymakam Çiğdem burada Çaykara´lı Ev Hanımlarımızın büyük bir itina ile hazırlamış oldukları el emeği göz nuru ürünleri inceledi./resimler/2018-12/14/1004257458477.jpgEv Hanımlarının işledikleri birbiri,nden güzel dokumaları çok beğenen Kaymakam Çiğdem Kursiyerler ile de sohbet ederek çalışma ortamları hakkında bilgi aldı.

KIRKYAMA KURSU ZİYARETİ

Çaykara İlçemize özgü olan Kırkyama Kursunu ziyaret eden Kaymakam Çiğdem Kursiyerler ile Kırkyama Kursu ile ilgili sohbet etti

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU ZİYARETİ

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kurslardan bir tanesi olan Üniversiteye Hazırlık Kursu Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Ziyaret edildi./resimler/2018-12/14/1005210437259.jpgLise Mezunu olup Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin devam ettikleri Kurslarımızda Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Öğretmenler tarafından öğrencilerimiz sınavlara hazırlanıyorlar.

Öğrenciler ile sohbet eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem öğrencilerden mutlaka hedef belirlemelerini ve belirledikleri bu hedefe ulaşabilmek için planlı ve olarak çalışmaları gerektiğini ifade etti

TEKSTİL KURSLARI ZİYARET

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan çeşitli Tekstil Kursları Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından ziyaret edildi.

MESLEK YÜKSEK OKULUNA ZİYARET

İlçe Milli Eğiti,m Müdürlüğü Üçüncü katında yer alan Meslek Yüksek Okulu Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından ziyaret edildi.

Görevli Personel tarafından Kaymakam Çiğdem´e Kurumun Mevcut Durumu ve planlaması hakkında bilgi verildi.

SON ZİYARET İLÇE MİLLİ EĞİTİM´E

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem son olarak Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Çaykara İlçemizin Eğitim yapısı ve Eğitim Kurumlarımızın mevcut durumları hakkında sohbet eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Eğitimde Çaykara Modelini büyük bir başarı ile uygulamaya koymayı başaran Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali ile Yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA BİR EĞİTİM İLÇESİ

Çaykara İlçemizin Eğitimde Model olarak kabul edilen Örnek bir İlçe olduğunu i,fade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçemizde çok uzun seneler Eğitim adına çok büyük emeklerin verildiğini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin yönetiminde Okul Yöneticileri ve Öğretmenler  tarafından gerçekleştirilen planlı ve programlı çalışmalar neticesinde Eğitimde bu günlere gelindiğini anımsattı.

Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını elde edilen her başarının mutlaka bir temelinin ve de altyapısının bulunduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem hem Lise hem de Üniversiteye öğrenci yerleştirme anlamında senelerdir Trabzon İlimizin zirvede yer alışının Çaykara İlçemizin Eğitime vermiş olduğu önemin en önemli göstergesi olduğunu sözlerine ekledi

Çaykara İlçemizde sadece Akademik anlamda değil aynı zamanda Sosyal ve Kültürel anlamda da okullarımızda örnek ve farklı etkinliklerin gerçekleştirildiğini anımsatan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem bu etkinliklerin tamamını takip ettiğini fırsat buldukça da bu etkinlik ve organizasyonlara katılmaktan çok büyük bir keyif aldığını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir