Kaymakam Gül Çaykara´ya Veda Etti

Kaymakam Gül Çaykara´ya Veda Etti

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan tesislerinde düzenlenen veda yemeği ile Çaykara İlçemize veda etti.

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan tesislerinde düzenlenen veda yemeği ile Çaykara İlçemize veda etti./resimler/2016-12/20/2002204545459.jpg16 Aralık 2016 Cuma akşamı düzenlenen veda yemeğine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,2004-2009 Dönemi Çaykara Belediye Başkanı ve TİSKİ Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ertan Sonkaya, Muhtarlar, Daire Amirleri  Çaykara İlçemizdeki okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Programın birinci bölümünde hep birlikte akşam yemeği yenildi. Yemeğin ardından ise keyifle içilen çayların eşliğinde protokol konuşmaları başladı./resimler/2016-12/20/2002587537408.jpgMUHTARIN ŞİİRİ BÜYÜLEDİ

Çaykara Merkez Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar´ın Kaymakam Mustafa Gül için yazdığı şiir sahnede Muhtar tarafından okundu. Kaymakamımızın Çaykara İlçemizde görev yaptığı 28 aylık dönemin çok güzel bir şekilde özetlendiği şiir davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

/resimler/2016-12/20/2005025988324.jpgMUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINDAN DUYGUSAL BİR KONUŞMA

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan tarafından Muhtarlar adına bir konuşma gerçekleştirdi. Kaymakamımızın Çaykara İlçemizde halk ile iç içe yaşadığını ve hem muhtarlar olarak kendilerinin hem de halkımızın muhtarımızın yanına kolaylıkla girebildiklerini, sıkıntılarını anlatabildiklerini ifade eden Muhtar Nihat Kaplan bu özellikleri ile Kaymakamımızın İlçemizde unutulmayacağını ifade etti.

Kaymakamımızın her mahalleyi tek tek gezdiğini, mahallelerde bulunan tüm yaşlı insanları ve de Şehit Mezarlıklarını mutlaka ziyaret ettiğini ifade eden Muhtar Nihat Kaplan 28 aylık zaman dilimi içerisinde Kaymakamımızın İlçemizi karış karış tanıdığını ifade etti./resimler/2016-12/20/2005391579331.jpgSONKAYA: ÖRNEK BİR YÖNETİCİ

İlçemizde önemli bir sorun yaşamadıklarını ve de yaşadıkları küçük sorunlarda da hep Kaymakamımızın yanlarında olduğunu ve de onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ertan  Sonkaya Kaymakamımızı örnek bir lider olarak anımsayacaklarını ifade etti./resimler/2016-12/20/2007463512153.jpgMEHMET İNAN-GERÇEK BİR TURİZM DOSTU

Yemekte Bir Konuşma yapan Uzungöllü Genç Turizmci Mehmet İnan ise Kaymakamımızın İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde hep turizmin içerisinde aktif olarak yer aldığını ve bölgemizde turizmin gelişmesi adına kendilerine getirdikleri her projenin Kaymakamımız tarafından desteklendiğini ifade etti./resimler/2016-12/20/2009451800110.jpg GEDİKOĞLU-ÇAYKARA SEVDALISI

Çaykara İlçemizde birçok Kaymakam ile çalıştıklarını ve de çalıştıkları her kaymakamın yüreklerinde çok farklı bir yere sahip olduğunu ifade eden DİSKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve 2004-2009 Dönemi Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu İlçemizden ayrılan tüm kaymakamlarımız ile irtibat halinde olduklarını ve de hiç birinin ilçemizi unutmadığını anımsattı.

Kaymakamımız Mustafa Gül´ün kendisini her zaman bir Çaykara´lı olarak gördüğünü ve de bu anlayış içerisinde ilçemize hizmet verdiğini anımsatan Namık Kemal Gedikoğlu bu anlamda kendilerinin de Kaymakamımızı içlerinden biri olarak kabul ettiklerini ve de hem daha sık periyotlar ile ilçemizi ziyaret etmeyi beklediklerini hem de daha önemli görevler ile kaymakamımızı Trabzon İlimize beklediklerini sözlerine ekledi./resimler/2016-12/20/2015414194176.jpgMEHMET AŞIK-UNUTAMAYACAĞIMIZ BİR YÖNETİCİ

Kaymakam Mustafa Gül´ün hem Çaykara hem de Dernekpazarı İlçelerimizde asla unutulmayacak bir yönetici ile çalıştığını ifade ederek sözlerine başlayan Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık Çaykara İle Dernekpazarı İlçelerimizin iki farklı ilçe olmalarına rağmen ortak bir ilçe gibi olduklarını ve de senelerdir birlikte yaşadıklarını anımsattı.

Kaymakamımız ile birlikte çalıştıklarını ve de görev süreleri içersinde kaymakamımızın hem Çaykara İlçemize hem de vekaleten görevde bulunduğu dönemde Dernekpazarı İlçemize en mükemmel bir şekilde hizmet taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Doktor Mehmet Aşık kaymakamımızın bu hizmetlerinin her iki ilçe tarafından da asla unutulmayacağını sözlerine ekledi.

/resimler/2016-12/20/2017333028318.jpgBAŞKAN TOK; KAYMAKAMIMIZ ÖRNEK BİR ÇAYKARA´LI

28 aylık zaman diliminde Kaymakamımız Mustafa Gül ile birlikte çalışma fırsatı bulduklarını ve Kaymakamımızın hem yüreği ile hem de çalışkanlığı ile tüm Çaykara halkının yüreğinde taht kurduğunu ifade etti  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kaymakamımızın Çaykara Halkı ile özdeşleştiğini ve  artık kendilerinin de Kaymakamımızı içlerinden biri olarak kabul ettiklerini ifade etti.

Çalışkanlığı, örnek yöneticiliği, sabırlı oluşu ve de olayları soğukkanlı bir şekilde yorumlama özelliği ile kaymakamımızın her zaman kendilerine örnek olduğunu ifade eden Başkan Tok bunun en  önemli örneğini Karaçam Mahallesinde yaşanan sel felaketinde yaşadıklarını anımsattı.Olaydan sonra herkesin panik içerisinde olay yerine koştuğunu anımsatan Başkan Hanefi Tok Kaymakamımızın ise soğukkanlı bir şekilde süreci yönettiğini asla panik ve hata yapmadan  kurtarma çalışmalarına hem aktif olarak katıldığını hem de çalışanları yönlendirdiğini anımsattı.

Kaymakamımızın İlçemizi hiçbir zaman unutamayacağını çünkü kızının Çaykara İlçemizde doğduğunu ve de kimliğinde doğum yeri olarak Çaykara yazdığını anımsatan Başkan Hanefi Tok Kaymakamımızın İlçemizi karış karış dolaşarak her köşesini yakından tanıdığını anımsattı.

İlçemizde bulunan tüm Mahallelerimizi Kaymakamımızın tek tek ziyaret ettiğini ve de her mahallenin sorunları ile yakından alakadar olduklarını anımsatan Başkan Hanefi Tok Kaymakamımızda müthiş bir hafızanın olduğunu ve de Çaykara İlçemizde bulunan Tüm Mahalleleri eski isimleri ile birlikte tek tek tanıdığını ifade etti./resimler/2016-12/20/2018410006992.jpg KAYMAKAMIN VATANI ÇALIŞTIĞI YERDİR

Kaymakamların böylesine zor bir tercih yapma durumunda olduklarını ve çalışıp ayrıldıkları her yere yüreklerinin bir parçasını bırakmak zorunda olduklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül 28 aylık görev süresi çerisinde Çaykara İlçemizde Büyük bir keyif ile çalıştıklarını anımsattı.

Her çalıştığı yerin hayatında farklı bir iz bıraktığını ifade eden Kaymakam Mustafa Gül ancak Çaykara İlçesinin kendisi için bambaşka bir anlam ifade ettiğini sözlerine ekledi. Çaykara İlçemizin şu ana kadar görev yaptığı en özel yer olduğunu ve de nerede çalışırsa çalışsın ömür boyunca Çaykara İlçemizin kendisi için hep farklı ve özel bir yere sahip olacağını sözlerine ekledi.

Her zaman ve de her ortamda Çaykara insanının kendilerine yardımcı olmaya çalıştığını asla hiçbir konuda kendilerine sıkıntı yaşatmadığını ifade eden Kaymakam Mustafa Gül Çaykara inanının bu örnek özelliğini bir ömür boyu unutmayacağını ve de gittiği her yerde gurur duyarak anlatacağını sözlerine ekledi.

PLAKET VE HEDİYE TAKDİMİ

1-Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr Mehmet Aşık tarafından Kaymakam Mustafa Gül´e Plaket Takdimi yapıldı.

2-Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından Kaymakam Mustafa Gül´e Plaket,Çaykara Fotoğrafının bulunduğu bir çerçeve ve de çeşitli hediyeler takdim edildi.

3-Çaykara Mal Müdürü Ekrem Günaydın Tarafından Kaymakam Mustafa Gül´e çeşitli hediyeler takdim edildi.

4-İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından Kaymakam Mustafa Gül´e üzerinde Uzungöl fotoğrafının bulunduğu bir saat takdim edildi.

5-Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisince Grubun En Genç Üyesi Kaan Saguer tarafından Kaymakam Bey´e çeşitli Hediyeler takdim edildi.

6-Çaykara Esnaf Kefalet Derneği tarafından Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül´e Plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Plaket sunma töreninin ardından ise tören sona erdi. Kaymakam Mustafa Gül yemeğe katılan misafirlerin hepsini kapıda uğurlarken kendilerine hem teşekkür etti hem de haklarını helal etmelerini istedi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak 28 aylık zaman diliminde İlçemize sundukları hizmetlerden dolayı Çaykara Halkı Adına Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, yeni görev yerleri olan Elazığ Vali Yardımcılığı görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı M.Savaş Dündar´ın Çaykara´ya veda eden Kaymakam Gül´e yazdığı şiir

 

ÇAYKARA´LI KAYMAKAM 

Alçak gönüllülüğü,mütevazi yapısı, 

Biz Seni candan sevdik Çaykara´lı Kaymakam. 

Vatandaşlara oldun,tam devletin kapısı 

Böylesini az gördük Çaykara´lı Kaymakam. 

 

İki Bin On dört yılı Atandın İlçemize 

Yabancılık çekmedin sen bizim lehçemize 

Sevgi gülleri ektin anında bahçemize 

Biz de şaşkına döndük Çaykara´lı Kaymakam 

 

Çok kısa bir zamanda dağı,taşı tanıdın 

Ne bizlere küs oldun,ne de bizden alındın. 

Geldiğin andan beri,bize candan sarıldın. 

Biz Sana Değer verdik Çaykara´lı Kaymakam. 

 

Hiç kırıcı olmadın,hep şefkatle yaklaştın. 

Beraberce dertleştik,bazen de şakalaştık. 

Şimdi buradan giderek zannetme uzaklaştın. 

Biz de seninle geldik Çaykara´lı Kaymakam. 

 

Çaykara´lı dik durur,Çaykara´lı onurlu 

Çaykara´lı Azimli,Çaykara´lı gururlu 

Sen de severek içtin,Çaykara´nın suyunu 

Kırmızı halı serdik Çaykara´lı Kaymakam.  

 

Mehmet Dündar Diyor ki ?Sayın Gül Güle Güle? 

Sen hep aramızdasın veda yapsak da böyle. 

Hakkımız sana helal,hakkını helal eyle 

Biz senin ile güldük,Çaykara´lı Kaymakam.

 

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Çaykara Veda Etti

İlginizi Çekebilir