Kaymakam Üçgül´e Vefa Ziyareti

Kaymakam Üçgül´e Vefa Ziyareti

2 yıl önce Çaykara Kaymakamı iken Kars Kağızman ilçesine atanan Kaymakam Musa Üçgül´e görev yeri olan Kağızman´a Çaykara Gündem Gazetesi yönetiminden sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

2 yıl önce Çaykara Kaymakamı iken Kars Kağızman ilçesine atanan Kaymakam Musa Üçgül´e görev yeri olan Kağızman´a Çaykara Gündem Gazetesi yönetiminden sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İçişleri Bakanlığının 10.09.2012 tarihli müşterek kararname ile Çaykara Kaymakamlığına atanan ve 29.09.2014 tarihine kadar ilçemizde görev yaparken Kars Kağızman ilçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Musa Üçgül´e Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman ile Gazetemizin yönetim kurulu üyesi Mustafa Mutlu Kars Kağızman İlçesine giderek Kaymakam Üçgül´e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler./resimler/2016-6/5/0046135923184.jpgİlçemizde 2 yıl boyunca görev yaptığı süre zarfında eğitim alanında ürettiği projelerle ilçemizin eğitimdeki başarısında büyük emeği olan ve aynı zamanda yeni kaymakamlık binasının yapımı için Çaykaralı MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ?nun katkılarıyla büyük gayret göstererek ihale aşamasına getirerek yaklaşık bir ay önce modern donanımla Çaykara halkına hizmet vermeye başlayan yeni hükümet konağını ilçemize kazandıran, bölgemizin istihdam sorununa çözüm bulmak için ?Üreten Eller? adı altında bir projeyi hayata geçirerek bölgemizin en büyük ahşap hediyelik eşya üretim tesislerini hayata geçiren, insanı ilişkileriyle tüm Çaykara halkının sevgisini ve takdirini kazanan Kaymakam Musa Üçgül´e geçte olsa Çaykara halkı adına Çaykara Gündem Gazetesi olarak ahde vefa ziyaretinde bulunduk./resimler/2016-6/5/0047557799326.jpgTrabzon´dan özel araçla yola çıkan Kemal Çuman ve Mustafa Mutlu yaklaşık 8 saat süren yolculuktan sonra Kağızman ilçesine vardılar. Burada Kaymakamlık binasına geçen Çuman ve Mutlu, Kaymakamlık makamına giderek büyük bir heyecan içinde Kaymakam Üçgül´e, Çaykara´yı yeniden yaşatarak karşılıklı büyük bir özlem giderdiler. Burada Çaykara anılarını yeniden canlandırdılar./resimler/2016-6/5/0048222956150.jpgBÜTÜN ÇAYKARALILARA SELAMLARIMI İLETİYORUM

Ziyaret esnasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Kaymakam Üçgül,? Öncelikle ilçemizi ziyaret ettiğiniz için Kemal Bey ve Mustafa Beye teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz bize bir Çaykara havası aldırmış oldunuz. Özlediğimiz topraklardan, özlediğimiz ilçemizden bizlere, Çaykara´nın Mübarek kutsal topraklardan hava getirmiş oldunuz. O anlamda ziyaretiniz için sizlere çok müteşekkürüm. Çaykara´da 2012-2014 yılları arasında ben 2 yıl çalıştım. Görev yaptığım esnada ve görev yaptıktan sonrada gerçekten Çaykara´yı hep hayırla yat ettim. Çünkü Çaykara geçmiş tarihi ve günümüzdeki konumu itibariyle gerçekten müstesna bir ilçe. Türkiye´de sayılır ilçelerden bir tanesi. Gerek insanıyla, gerek doğasıyla her yönüyle görev yapan herkesin mutlu olabileceği ve ayrıldıktan sonrada mutlu bir şekilde ayrılacağı bir ilçe. O yönü ile biz Çaykara´yı çok özlüyoruz. Ailece özlüyoruz. Çaykara´yı ve Çaykaralıları çok seviyoruz. Çünkü doğal samimi ve güzel bir insanı var. O samimiyet orada Kaymakamlık görevi yaptığım süre içinde bizlere çok mutlu ediyordu. Hala Çaykara´da görüştüğümüz çok insan var. Çaykaralılar sağ olsunlar, vefalı insanlar. Devamlı arayıp soruyorlar. Onlarla görüşüyoruz. Ziyaretiniz için size tekrar teşekkür ediyorum. Bütün Çaykaralılara sizlerin aracılığıyla selamlarımı iletiyorum,?dedi./resimler/2016-6/5/0049146082751.jpgÇAYKARA HALKI SİZLERİ UNUTMADI

Çaykara Gündem Gazetesi adına konuşan Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman, ?Çaykara´da görev yaptığınız süre içinde hizmetleriniz ile ilçemizde iz bıraktınız. İnsani ilişkileriniz ile insanların gönüllerinde taht kurdunuz. Biz ve Çaykara halkı sizi gönülden çok sevdik. Bizler geçte olsa buradaki görevinizde başarılar dilemek ve Çaykaralıların selam ve sevgilerini size iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Daha önce gelmek istememize rağmen bazı durumlardan dolayı bu ziyareti bugün gerçekleştirdik,?dedi. /resimler/2016-6/5/0049578114220.jpg2 gün boyunca süren ziyaretimizde,  Kaymakam Üçgül´ün çok yoğun işlerinin olmasına rağmen birlikte Kars iline giderek tarihi ve kültürel mekânlarını birlikte ziyaret ettik. Tekrar Kağızman´a dönerek gece boyunca Çaykara ile ilgili sohbetlerimiz devam etti. Bizlere gösterdiği ilgi ve misafirperverlik tarifi kelimelerle ifade edilmeyecek kadar büyük. Çaykara Gündem ailesi ve Çaykara Halkı adına kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Çaykaralılar sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır..Sizlerin daha büyük görevlerde görmek bizlere mutluluk verecektir.   

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Üçgül Vefa Ziyareti
MUSTAFA MUTLU
6.06.2016 14:14:54
Ziyaretimiz boyunca Sayın Kaymakam Beyin samimi ve içten bizleri ağırlaması bizleri çok memnun etmiştir.Kaymakam Bey´in Çaykara´ya olan duygusal bağının önemini orada da görme fırsatımız oldu.Bu ziyareti proğramlayan Genel Yayın Yönetmenimiz Kemal Çuman´a da teşekkür ederim.Kaymakam Bey´e,kıymetli eşlerine teşekkür eder,gelecek görev yerlerinde huzur ve mutluluklar dilerim.Saygılarımla paylaşırım.

İlginizi Çekebilir