Kaymakam Adıgüzel,Dernekpazarı İlçesine Veda Etti

Kaymakam Adıgüzel,Dernekpazarı İlçesine Veda Etti

Kaymakam Adıgüzel Dernekpazarı İlçesine Veda Etti.

KAYMAKAM ANIL ADIGÜZEL DERNEKPAZARINA VEDA ETTİ.
      Fahri Düzenli

    06.09.2021 de ilçemizde göreve başlayan Kaymakam Anıl Adıgüzel, iki yılını tamamlamaya beş gün kala son atama kararnamesi ile atandığı Şırnak İli, İdil İlçesi Kaymakamlık görevine başlamak üzere. 01.09. 2023 Cuma günü İlçemizden ayrıldı.


    Günlerin bu kadar çabuk geçtiğini anlayamadık. Herkesle barışık güzel ilişkiler kuran halktan biri gibi bizimle beraber olup herkesin sevgisini kazanmıştı. Son gün yaptığımız görüşmede:
  “ Dernekpazarı nüfusunun İstanbul da yaşayanlarının çoğunluğu  ile, ailem aynı
ilçede yaşadıklarından kendimi hep onlardan biri, onları da bizden biri olarak kabullenmiştim. O nedenle İlçenize atandığımda çok sevindim. 
  İlçede geçirdiğim iki yıl hep aynı duyguları taşıdım. İlçe insanlarının düşündüğümden çok daha fazla kültürlü olduğunu, bürokraside ve diğer alanlarda, çok daha geniş bir kariyere sahip olduklarını gördüm. Huzurlu   iki yıl geçirdim. Bugünden itibaren  bulunacağım her yerde  Dernekpazarlı ların bir evi olduğunu onları   konuk etmekten onur duyacağımı  belirtir, herkese Allaha ısmarladık diyorum.” Dedi. Dernekpazarlılar olarak kendisine gideceği her yerde başarılı bir yaşam dilerken bize verdiği hizmetler için teşekkür ettim.



İlginizi Çekebilir