Kaymakam Çelikkol Uzungöl'de Tesisleri Ziyaret Etti

Kaymakam Çelikkol Uzungöl

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol 17 Nisan 2021 Cumartesi Günü Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de Tesisleri ziyaret etti

Kaymakam Çelikkol’un ziyaretine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan ile Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığı ekibi katıldı.

Tesis ziyaretleri esnasında Tesislerde Covit 19 ile ilgili alınan tedbirleri yerinde inceleyen Kaymakam Osman Çelikkol ayrıca Tesis Görevlilerine Covit 19 Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile ilgili olarak uymaları gereken kurallar hakkında da anımsatmalarda bulundu.

Öte yandan Çaykara Kaymakamlığı Ekipleri Covit 19 Salgın hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile Turizm Merkezi Uzungöl’de denetimlerine ara vermeden devam ediyor.Çaykara Kaymakamlığı tarafından Çaykara İlçe Merkezinde ve Uzungöl’de Covit 19 Salgın Hastalığı ile ilgili olarak çeşitli Denetleme Grupları oluşturuldu.Oluşturulan her ekipte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bir personel,İlçe Devlet Hastanesinden bir personel ve Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığından iki personel yer alıyor.

17 Nisan 2021 Cumartesi günü Uzungöl’de 3 ayrı Grup halinde Denetim gerçekleştirildi.Birinci Grup Otel ve Restaurantlarda Denetim gerçekleştirirken ikinci Grup Market ve fırınları,üçüncü grup ise İşyerleri,berber ve camilerde denetim gerçekleştirildi.

Denetimler esnasında Tesislerde Covit 19 ile ilgili olarak alınan önlemler tek tek gözden geçiriliyor eksikler konusunda ise tesis sahiplerine gerekli hatırlatmalar yapılıyor.



İlginizi Çekebilir