Kaymakam Çelikkol ve Başkan Tok Muhtarlar İle Buluştu

Kaymakam Çelikkol ve Başkan Tok Muhtarlar İle Buluştu

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek Muhtarların talep ve dileklerini dinlediler.

31 Ağustos 2021 Salı Günü Çaykara Muhtarlar Derneği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç ile Muhtarlar katıldılar.

KAYMAKAM ÇELİKKOL MUHTARLARA VEDA ETTİ

Toplantının başlangıç bölümünde Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol da toplantıya katıldı.Bir sene gibi kısa bir süre Çaykara İlçesinde görev yapmasının ardından Trabzon Vali Yardımcısı olarak atanması sebebi ile Çaykara İlçesinden ayrılacak olması sebebi ile Muhtarlardan haklarını helal etmelerini isteyen Kaymakam Osman Çelikkol,şanssız bir dönemde Çaykara İlçesinde bulunduklarını Çaykara İlçesinde görev yapmış olduğu 1 senelik zaman diliminde pandemi sebebi ile muhtarlarımız ile çok fazla bir araya gelemediklerini ancak çok da uzağa gitmediklerini Trabzon İlinde de Muhtarlarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN KULAÇ-HEP BİRLİKTE ÇAYKARA’YA HİZMET VERİYORUZ

Toplantının açılış konuşması Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç tarafından gerçekleştirildi.Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma İlçe Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yönelik kömür desteği başvurularının başladığını ifade eden Başkan Kulaç muhtar arkadaşlarının mahallelerini dikkatli bir şekilde tarayarak ihtiyaç sahiplerinin isim listelerini Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma İlçe Müdürlüğüne teslim etmesini istedi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz hafta içinde Trabzon İlinde çeşitli Kamu ve Kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Kulaç,gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretler esnasında Çaykara İnsanının talep ve isteklerini ilgili Kamu Kurumlarına iletme İmkanı yakaladıklarını ifade etti.

TEDAŞ İl Müdürlüğü ziyareti esnasında 2021 yılı içerisinde Çaykara İlçe genelinde 15 ayrı proje çalışması planlandığını ifade eden Başkan Abdullah Kulaç bu çalışmaların bir bölümünün devam ettiğini bir bölümünün ise başlayacağını ve 2021 yılı içerisinde planlandığı şekilde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK MUHTARLARI DİNLEDİ

Toplantıda Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Pandemi dolayısı ile yaklaşık 1 seneyi aşkın bir süredir Muhtarlar ile bir araya gelemediklerini bu vesile ile bu toplantı aracılığı ile Muhtarlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı yakaladıklarını ifade etti.

2021 Yılında da daha önceki senelerde olduğu gibi Trabzon Valiliği,Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesinin ortak Koordinasyonu ile ve hazırlanan projeler ile Çaykara insanına hizmet taşımaya devam ettiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 2022 yılında da Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda bu talepleri öncelik sırasına koymak sureti ile insanlarımıza hizmet taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara Belediyesi olarak Mahallelere hizmet taşıma noktasında zaman zaman makine ve ekipman sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Başkan Tok ancak hem Trabzon Büyükşehir Belediyesi hem de Çaykara Belediyesi personelinin azim ve gayretleri ile bu sıkıntıyı aşma gayreti içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Trabzon İlinin en çetin coğrafyasında insanlara hizmet taşıma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde yatırımların devam ettiğini,Kentsel Dönüşümde ikinci etaba başladıklarını, Gençlerimiz için çok büyük bir öneme sahip olan Gençlik Merkezi’nin bu ayın sonunda hizmete açılacağını,ayrıca Çaykara İlçesinde yapımı planlanan yeni Okul inşaatı ile ilgili olarak bu ayın sonunda İstanbul’da çok önemli bir toplantı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara Belediyesi olarak Çaykara İlçesinde 2022 yılında gerçekleştirecekleri yatırım ve çalışmaları planlamaya başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok Muhtarlardan mahallelerinin ihtiyaçlarını kendilerine bildirmelerini kendilerinin ise bu ihtiyaçları aciliyet sırasına göre sıraya koyarak gerçekleştirme gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıda daha sonra her mahalle muhtarı tek tek söz alarak kendi mahallesinin ihtiyaçları ile ilgili taleplerini dile getirdi.



İlginizi Çekebilir