Kaymakam Çelikkol ve Başkan Tok'tan İlçe Emniyet Amirliğine Ziyaret

Kaymakam Çelikkol ve Başkan Tok

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü ve 6-12 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret Ettiler.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü ve 6-12 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezini ziyaret ettiler hem de Polis Haftası dolayısı ile birer mesaj yayınladılar

KAYMAKAM ÇELİKKOL’DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ne  bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Osman Çelikkol Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Çelikkol’un Mesajı:

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri basında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 176. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum.

BAŞKAN TOK’DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü dolayısı ile  Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ne  bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Başkan Tok’un Mesajı:

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.



İlginizi Çekebilir