Kaymakam Çelikkol'dan Çaykara ve Dernekpazarı'nda Corona Eğitimi

Kaymakam Çelikkol

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek Corona’dan korunma yolları konusunda vatandaşları bilgilendirdi

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol Çaykara vew Dernekpazarı İlçelerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek Corona’dan korunma yolları konusunda vatandaşlara bilgi verdi hem de maskenin doğru takılması konusunda vatandaşlara yardımcı oldu.

Kaymakam Osman Çelikkol Çaykara İlçesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz ile birlikte Çaykara İlçesinde bulunan esnaflar ile çay ocakları ve sokaktaki vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşları maske takma ve sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda uyaran Kaymakam Osman Çelikkol özellikle yaşlı insanlara maskeyi doğru takma konusunda rehberlik yaptı.

Aynı zamanda Dernekpazarı Kaymakamlığına da vekalet eden Kaymakam Osman Çelikkol  Dernekpazarı İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz ile birlikte esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek hem sohbet etti hem de maske ve sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi.



İlginizi Çekebilir