Kaymakam Çiğdem Çaykara'yı Ziyaret Etti

Kaymakam Çiğdem Çaykara

Çaykara İlçesinin sevilen Kaymakamlarından Salih Çiğdem Bölge Kaymakamları ile birlikte Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şu an Iğdır İli Tuzluca İlçesi Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Salih Çiğdem,16 Ocak 2023 Pazartesi günü  , Iğdır Karakoyunlu Kaymakamı Furkan Atalık, Ağrı Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar ile birlikte Çaykara İlçesini ziyaret ettiler.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkanı Rize’li hemşerimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim’in annesi Suna Sarıibrahim’in vefatı nedeni ile cenaze töreni için Rize!’ye gelen Kaymakam Salih Çiğdem 2 yıl süre ile görev yaptığı ve çok güzel anılar biriktirdiği Çaykara İlçesini unutmadı ve Bölge Kaymakamları ile birlikte ziyaret etti.

2018-2020 Yılları arasında Çaykara İlçesinde Kaymakam olarak görev yapan ve Çaykara insanı ile kurmuş olduğu mükemmel gönül bağı ve hizmet sevdası ile Çaykara İlçesinde herkes tarafından çok sevilen Kaymakam Salih Çiğdem 2020 Yılı Mülki İdare Amirleri ataması sonucunda Iğdır İli Tuzluca Kaymakamlığı görevine atanması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etmişti.

Ancak Çaykara İlçesi ile gönül bağını koparmayan Kaymakam Çiğdem bulduğu ilk fırsatta yine Çaykara İlçesini ziyaret ederek Çaykara İlçesine verdiği önemi ortaya koydu.

Kaymakam Salih Çiğdem ve Bölge Kaymakamları Çaykara ziyaretinin ilk aşamasında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Güzel,Kaymakam Çiğdem ve Bölge Kaymakamları daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ettiler.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Sosyal paylaşım sitesinden Kaymakamların ziyareti ile ilgili bijr mesaj yayınladı.

İşte o mesaj;

Iğdır Tuzluca Kaymakamı (Çaykara ilçemizin eski Kaymakamı) Sn Salih Çiğdem, Iğdır Karakoyunlu Kaymakamı Sn Furkan Atalık, Ağrı Patnos Kaymakamı Sn Yusuf Cankatar ve Çaykara Kaymakamımız Sn Muhammet Güzel'e nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.

Kaymakam Güzel,Kaymakam Çiğdem ve Bölge Kaymakamları daha sonra Çaykara İlçesinde çeşitli Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ve sokakta karşılaştıkları vatandaşlar ile sohbet ederek Çaykara ziyaretlerini tamamladılar.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Çiğdem Çaykara' Ziyaret

İlginizi Çekebilir