Kaymakam Çiğdem Muhtarlara Veda Etti

Kaymakam Çiğdem Muhtarlara Veda Etti

İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 Yılı Kaymakamların Yer Değiştirmesi kapsamında Iğdır İli Tuzluca Kaymakamlığı Görevine atanan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesinde görev yapan 32 Mahalle Muhtarına teşekkür etmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda 18 Temmuz 2020 Salı Günü gerçekleştirilen toplantıya Muhtarlar yoğun bir katılım gerçekleştirdi

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA’DA ÇOK GÜZEL GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDUK

Görev ,makam ve mevkilerin geçici olduğunu asil olanın ise insanlar arasında gönül bağı kurabilmek olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  Çaykara İlçesinde görev yaptıkları 2 yılı aşkın sürede insanlar ile aralarında mükemmel gönül köprüleri kurarak Çaykara’ya veda edeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinden görev anlamında ayrıldıklarını ancak kurdukları dostluk köprülerini bir ömür boyu yaşatacaklarını ifade eden Kaymakam Çiğdem 2 yıl boyunca tüm Mahalle Muhtarlarımız ile çok büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını bu gönül birlikteliğini bir ömür boyunca yüreğinde taşıyacağını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinde görev yaptıkları 2 senelik süre içinde bir çok şanssızlık yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Çiğdem  Derebaşında gazeteci ve iki emniyet görevlisinin talihsiz bir şekilde şehit olmaları,yaylalarda ve Uzungöl’de yıkım süreci ve son olarak da Pandemi süreci ile bir çok olumsuz durumun yaşandığını ancak Çaykara insanının Devletine ve Milletine olan bağlılığı ile bu süreçteki yaraları ellerinden geldiği kadar sarmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Pandemi sürecinin tüm dünyayı olumsuz etkilediğini ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem Çaykara İlçesinde ise hiçbir sorun yaşamadıklarını Çaykara insanının her zaman olduğu gibi kurallara kusursuz uyduğunu kendilerine her konuda yardımcı olduğunu bu yüzden de süreci kusursuz atlattıklarını ifade etti.

Çaykara İlçesinde insanlar arasındaki karşılıklı güven ile Kültürel ve Sosyal  farkındalığın görev süreleri içindeki en büyük avantajları olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Muhtarlarımız ile birlikte 2 sene boyunca Çaykara İlçesinde herkese eşit davranma gayreti içinde olduklarını herkese ulaşmaya çalıştıklarını bu anlamda vatandaşlarımıza ulaşma anlamında Muhtarlarımıza minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI KULAÇ-KAYMAKAMIMIZ İLE BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar olarak Kaymakam Salih Çiğdem ile 2 sene boyunca çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç Kaymakam Çiğdem’in tecrübe ve yöneticilik anlayışı ile çok iyi bir yönetici ve mükemmel bir Devlet Adamı olduğunu sözlerine ekledi.

Ayrılıkların üzücü olduğunu Çaykara İlçesinde herkes ile arasında gönül köprüsü kurmuş olan Kaymakam Salih Çiğdem’in İlçemizden ayrılacak olmaları sebebi ile çok üzüldüklerini ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Kulaç Çaykara Halkı olarak Kaymakamımıza yeni görevlerinde başarılar diledi.

MUHTAR ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda söz alan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Kaymakam Salih Çiğdem’e Çaykara İlçemize vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından İlçemizde görev yapan tüm Muhtarlara Pandemi sürecinde kendilerine vermiş oldukları destek ve katkıdan dolayı teşekkür  Belgesi dağıtıldı.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Çiğdem Muhtarlara

İlginizi Çekebilir