Kaymakam Çiğdem Vatandaşları Dinledi

Kaymakam Çiğdem Vatandaşları Dinledi

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Mahalle ziyaretleri bu hafta da devam etti.Kaymakam Çiğdem 12 Haziran 2020 Cuma Günü Karaçam,Köknar,Taşkıran ve Elmalı mahallelerini ziyaret ederek Vatandaşları Dinledi

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Mahalle ziyaretleri bu hafta da devam etti.Kaymakam Çiğdem 12 Haziran 2020 Cuma Günü Karaçam,Köknar,Taşkıran ve Elmalı mahallelerini ziyaret ederek hem Mahalle Muhtarlarından Mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

İLK ZİYARET KARAÇAM MAHALLESİNE

Kaymakam Çiğdem ilk olarak Karaçam Mahallesini ziyaret etti.Mahallede açık alanda sosyal mesafe kuralına uygun olarak maskeli bir şekilde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Salih Çiğdem Karaçam Mahallesi halkına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Kan Bağışı kampanyasına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Çiğdem Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker’den de Mahallenin sorunları ve mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BİR ZİYARET DE KÖKNAR’A

Karaçam Ziyaretinin ardından Köknar Mahallesine geçen Kaymakam Salih Çiğdem Muhtar Abdullah Sevin’den mahallenin sorunları ve mahallede devam etmekte olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köknar Halkı ile sohbet eden Kaymakam Çiğdem hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de Kan Bağışı kampanyasına vermiş oldukları destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti

TAŞKIRAN MAHALLESİNİ ZİYARET

Kaymakam Çiğdem daha sonra Taşkıran Mahallesini ziyaret etti.Mahallede açık alanda sosyal mesafe kuralına uygun olarak maskeli bir şekilde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Salih Çiğdem Taşkıran Mahallesi halkına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Kan Bağışı kampanyasına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Çiğdem Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu’ndan  da Mahallenin sorunları ve mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KÖSELİ MAHALLESİNİ ZİYARET

Kaymakam Çiğdem daha sonra Köseli Mahallesini ziyaret etti.Köseli Camisi önünde açık havada ve sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde maskeli olarak gerçekleştirilen ziyarette Köseli Muhtarı Mustafa Özen tarafından Kaymakam Çiğdem’e Köseli Mahallesinde devam eden çalışmalar ve Mahallenin sorunları hakkında bilgi verildi.

Vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Çiğdem hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de gerçekleştilen çalışmalar hakkında vatandaşların düşünceleri soruldu.

SON ZİYARET ELMALI MAHALLESİNE

Kaymakam Çiğdem son olarak Elmalı Mahallesini ziyaret etti.Mahallede açık alanda sosyal mesafe kuralına uygun olarak maskeli bir şekilde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Salih Çiğdem Karaçam Mahallesi halkına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Kan Bağışı kampanyasına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Çiğdem Karaçam Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ten de Mahallenin sorunları ve mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.



İlginizi Çekebilir