Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok'tan Anlamlı Bayram Ziyaretleri

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ramazan Bayramının ilk gününde Çaykara İlçe M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi,Çaykara İlçe Emniyet Amirliği ve Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığınıo Ziyaret Ettiler

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ramazan Bayramının ilk gününde Çaykara İlçe M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi,Çaykara İlçe Emniyet Amirliği ve Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığınıo ziyaret ederek çalışan personel ile bayramlaştı.

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok tarafından Pandemi süreci boyunca Yaklaşık 2 aydır devam eden Corona Virüs Salgını sebebi ile başarılı ve fedakar çalışmalarından dolayı İlçe Devlet Hastanesi,İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür edildi.

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok’u İlçe M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi Ziyareti esnasında Hastane Başhekimi Abdullah Kaan Kurt ve Hastane personeli,İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını Ziyaretleri esnasında  J.Astsb. Kd. Başçavuş Okan Aygün ve İlçe Jandarma Bölük Komtanlığı Personeli,Çaykara İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaretlerinde ise İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz ve İlçe Emniyet Amirliği Personeli tarafından karşılandılar.

BAŞKAN TOK SOSYAL PAYLAŞIM HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TokPandemi sürecindeki çalışma ve katkılşarından dolayı İlçe Devlet Hastanesi,İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Bölük MKomtanlığı personeline teşekkür etti.

İşte Başkan Tok’un Mesajı
İlçe Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem ile birlikte pandemi süreci boyunca göstermiş oldukları büyük fedakarlıkları ve gayretleri ile örnek olan İlçe Devlet Hastanemiz,İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik.



İlginizi Çekebilir