Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok'tan Şehit Anneleri ve Yaşlı annelere Ziyaret

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 10 Mayıs Pazar Günü kutlanan “Anneler Günü” sebebi ile Çaykara İlçesinde bulunan Şehit anneleri ile yaşlı anneleri ziyaret ederek Anneler Günlerini kutladılar.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 10 Mayıs Pazar Günü  kutlanan “Anneler Günü” sebebi ile Çaykara İlçesinde bulunan Şehit  anneleri ile yaşlı anneleri ziyaret ederek Anneler Günlerini kutladılar.

Corona Virüs Salgını(Covit 19) sebebi ile aylardır evlerinden çıkamayan annelere moral desteği vermek ve Anneler Günlerini kutlayarak  bu zor günlerinde moral motivasyonlarını yükseltmek amacı ile gerçekleştirilen ziyaret Çaykara İlçesinin değişik mahallelerinde gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında annelere gül ve çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Salih Çiğdem ve Belediye Başkanı Hanefi Tok yaşlı anneler ile sohbet ederek hem sorunlarını dinledi hem de onlara moral verdi.

Ziyaret esnasında Kaymakam Salih Çiğdem tarafından İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Trabzon Valimiz İsmail Ustasoğlu’nun selamları ve Anneler Günü kutlama mesajları annelere iletilirken ayrıca Bakan Soylu ve Vali Ustaoğlu tarafından gönderilen çeşitli hediyeler de annelere takdim edildi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ANNELERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Şefkat dolu yürekleri ile sevgi ve fedakarlık sembolü gönüllerimizde farklı yerleri olan ve her daim sevgi,saygı ve hürmetin en büyüğünü hak eden Şehit annelerimiz ile asırlık çınarlarımız olan annelerimizi bu en özel günlerinde ziyaret ettiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem eli öpülesi kıymetli annelerimizin her şeyin en güzeline layık olduklarını ve onlar için ne yaparsak az olduğunu sözlerine ekledi.

Evlat hasreti çeken Şehit Anneleri ve yaşlı anneler Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok’un bu anlamlı ziyaretlerinden son derece memnun kaldılar ve kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.



İlginizi Çekebilir