Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok'tan Son Sınıflara Anlamlı Hediye

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Salgını (Covit19) sebebi ile evlerinden çıkamayan öğrencilere Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan anlamlı bir katkı geldi.

Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok tarafından LGS Sınavına girecek olan Ortaokul son sınıf ve Üniversite sınavına girecek olan Lise son sınıf öğrencileri için çeşitli hediyeler hazırlandı ve hazırlanan bu hediyeler Çaykara Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Vefa Destek Grubu tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Şube Müdürü Numan Tuncer ile Çaykara Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik,Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Sakı,Öğretmenler Mücahit Yeşilçiçek ve Olcay Andaç tan oluşan Vefa Destek Grubu Çaykara İlçe Merkezi ile bütün Mahallelerinde yer alan her öğrencinin evini tek tek ziyaret ederek öğrencilere hediyeleri takdim ettiler ve Kaymakam Salih Çiğdem ile Belediye Başkanı Hanefi Tok’un başarı dileklerini ilettiler.

Yaş pasta, meyve suyu ve çiçekten oluşan hediyelerin öğretmenleri tarafından evlerinin kapılarına getirildiğini gören öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.



İlginizi Çekebilir