Kaymakam Çiğdem'den Çocuklara Bayram Hediyesi

Kaymakam Çiğdem

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Okul İdareleri tarafından belirlenen öğrencilere yönelik çeşitli oyuncaklar,hediyeler ,kırtasiye malzemeleri ve bayraklardan oluşan hediyeler öğrencilerin evlerine dağıtıldı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covit 19) salgını ve bu sebeple okulların kapalı olması sebebi ile en güzel günleri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklarımıza Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından tatlı bir sürpriz gerçekleşti.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Okul İdareleri tarafından belirlenen öğrencilere yönelik çeşitli oyuncaklar, hediyeler ,kırtasiye malzemeleri ve bayraklardan oluşan hediyeler öğrencilerin evlerine dağıtıldı.

Hediye dağıtımı ile ilgili oluşturulan komisyonda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve Numan Tuncer, Çaykara Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik, Zeki Bilge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Sakı yer aldılar.

Öğretmenler Kaymakam Salih Çiğdem’in talimatları ile öğrencilerin ihtiyaçları olan oyuncak ve hediyeleri yaş gruplarına göre büyük bir itina ile seçerek araçlara yerleştirdiler ve her öğrenciyi tek tek evlerinde ziyaret ederek Bayram Hediyelerini öğrencilere ulaştırdılar.

ÖĞRENCİLERDEN TATLI ANILAR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali her hafta ilçedeki tüm okulları ziyaret eder. Ve de ziyaret esnasında öğrenciler ile sohbet etmekten çok büyük bir keyif alır. Bu ziyaretlerden bir tanesinde öğrencilerimizden bir tanesi Müdür Bey’e en büyük özleminin oyuncak olduğunu ve evinde hiç oyuncağının olmadığını ifade eder.

Öğrencimizin bu isteğini fırsata çevirmeyi başaran   İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali dün akşam bir kucak dolusu oyuncak ile öğrencimizin kapısını çaldı. Ve öğrencimizin sevinç çığlıkları eşliğinde oyuncaklarını verdi.

BİR BAŞKA MAHALLE VE BİR BAŞKA TATLI ANI

Hem babası hem de annesi olmayan dünyalar tatlısı bir kızımız… Virüs salgını yüzünden evden çıkamıyor.

Ve dün akşam yine kucak dolusu oyuncak ile çaldık kızımızın kapısını… Sevinç çığlıklarını ifade etmek nerede ise imkânsız…

Evet, 13 farklı ev… Ve 13 farklı hikâye… Öğretmenin görevi çocuğunun hayatına dokunabilmek…

Ve Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali her zaman olduğu gibi çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyorlar..



İlginizi Çekebilir