Kaymakam Erbek Her Cuma Günü Ayrı Bir Mahalle İle Buluşuyor

Kaymakam Erbek Her Cuma Günü Ayrı Bir Mahalle İle Buluşuyor

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek her hafta Cuma Günleri düzenli olarak gerçekleştirdiği Mahalle Ziyaretleri kapsamında Elmalı Mahallesi ile buluştu.

Trabzon’da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek her hafta Cuma Günleri düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu Mahalle Ziyaretleri ve Vatandaşlar ile Buluşma Etkinliği kapsamında Uzungöl Elmalı Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

Kaymakam Erbek Elmalı Mahallesi ziyareti kapsamında ilk olarak Uzungöl Elmalı Mahallesi Üreten Eller Kursunu ziyaret etti.

Kaymakam Erbek’in Üreten Eller Kursu ziyaretine Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ile  Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk de katıldı.

Ziyaret esnasında Elmalı MNahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Mutlu tarafından Üreten Eller Kursunda gerçekleştirilen çalışmalar ve üretilen ürünler hakkında Kaymakam Erbek’e bilgi verildi.

Ziyarette ayrıca Kurs Öğretmeni Hamza Demirci tarafından Yöre Kadınları tarafından Profesyonel Makinelerde üretilen ve Bölge Kadınının el emeği göz nuru olan  Kursta Üretilen Ürünler ile ilgili olarak Kaymakam Erbek’e bilgi verildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,daha sonra Cuma Namazını Elmalı Mahallesi Camiinde kılarak vatandaşlar ile sohbet etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Erbek Mahalle Buluşuyor

İlginizi Çekebilir