Kaymakam Erbek,Çaykara'nın Yeni Yılını Kutladı

Kaymakam Erbek,Çaykara

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek,çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Çaykara İlçesinin yeni yılını kutladı.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek,çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Çaykara İlçesinin yeni yılını kutladı.

Kaymakam Gürdal Erbek,2024 Yılının ilk mesai günü olan 2 Ocak 2024 Salı Günü Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Kurum Yöneticileri ve çalışanların yeni yıllarını kutladı ve 2024 Yılının başarılı ve verimli bir çalışma yılı olması dileklerini iletti.

Kaymakam Erbek ayrıca Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu’nun katılımları ile Çaykara İlçe MEM Cep Sinema Salonunda  İlçe MEM tarafından organize edilen “Çocuklar İçin Değerler Eğitimi” Çizgi film etkinliğine katılım sağlayarak öğrencilere patlamış mısır dağıttı ve öğrenciler ile birlikte çizgi film izledi.

Daha sonra Kamu Kurumlarını ziyaret eden Kaymakam Erbek Kurum Yöneticileri ve çalışanlarının yeni yıllarını tebrik ederek Başarılı bir Çalışma yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaymakam Gürdal Erbek Kurum Ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Dr.M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi ziyareti esnasında Çaykara İlçesinden tayininin çıkması sebebi ile İlçeden ayrılacak olan Aile Hekimi DR. Mısra Çağlar'a Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ederek Yeni Görev Yerinde başarı dileklerini iletti.

Kaymakam Gürdal Erbek,ziyaretlerinin son bölümünde Çaykara Salı Pazarını ziyaret ederek Esnaf ve vatandaşların yeni yıllarını kutladı ve Esnaf ile vatandaşlar ile sohbet etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir