Kaymakam Erbek'ten ÇAYDER Kadın Kooperatifine Ziyaret

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,ÇAYDER Kadın Kooperatifini ziyaret ederek üretici bayanlar ile sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,ÇAYDER Kadın Kooperatifini ziyaret ederek üretici bayanlar ile sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı.

2 Ocak 2024 Salı Günü ÇAYDER Kadın Kooperatifine ait Çaykara İlçe Merkezinde bulunan Üretim Merkezini ziyaret eden Kaymakam Gürdal Erbek’e ,ÇAYDER Kadın Kooperatifi Müdürü Ayşegül Sayar ve Basın Sorumlusu Betül  Çakır  tarafından üretilen ürünler ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirildi.

Çaykara Dernekpazarı İlçelerinde bulunan bayanlar tarafından kendi evlerinde üretilen ve her hafta Salı Günleri Çaykara Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen Kadın Üretim ve Pazarlama Merkezinde incelemelerde bulunan Kaymakam Gürdal Erbek,üretici bayanlar ile sohbet ederek üretilen ürünler hakkında bilgi aldı ve Üretici bayanların yeni yıllarını kutladı.

Çaykara insanının her yönü ile çok farklı olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,ÇAYDER Kadın Kooperatifinin örnek ve farklı bir Kooperatif olduğunu,Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde bulunan bayanların hem yöre kültürünü  ve Unutulmaya yüz tutmuş Kültürel Değerlerimizi yaşatmak hem de ekonomiye aktif olarak destek sağlamak ve aile bütçelerine katkı sağlamaları amacı ile kurulduğunu,günümüzde gelinen noktada ise Çaykara ve Dernekpazarı Kadınının  üretilen birbirinden güzel ürünler ile kadın elinin neleri başarabileceğinin en güzel örneğini herkese gösterdiklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir