Kaymakam Erbek’ten Eğitim Camiası Ziyareti

Kaymakam Erbek’ten Eğitim Camiası  Ziyareti

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek Çaykara Eğitim Camiasını Ziyaret etti.

Çaykara İlçesinde göreve başlamasının ardından ziyaretçi akınına uğrayan Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek fırsat buldukça Kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Gürdal Erbek,20 Ekim 2023 Cuma günü Çaykara İlçesinde bulunan Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Erbek Kurum Müdürü İzzet Gönan’dan Kurum hakkında bilgi aldıktan sonra Kurumdaki kursları ziyaret ederek kurs öğretmenleri ve kursiyerler ile tanışarak sohbet etti.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Halk Kütüphanesini ziyaret eden Kaymakam Erbek Müdür Mustafa Kkutan’dan Kurum ile ilgili bilgi aldı ve kurum çalışanları İLE tanıştı.

Daha sonra Eğitim Öğretim alanında Trabzon ilinde son 10 senenin şampiyonu Çaykara İlçeMilli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali’den Çaykara eğitim camiasının şampiyonluk öyküsünü dinledi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından senelerdir okullarda uygulanmakta olan ve Türkiye genelinde Çaykara Eğitim Modeli adı altında örnek olarak uygulanmakta olan eğitim modelini dinleyen Kaymakam Gürdal Erbek bu örnek eğitim modelininin bundan sonra da devam edeceğini ve Çaykara İlçesinin örnek eğitim yürüyüşünün bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Daha sonraÇaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu ile tanışan Kaymakam Gürdal Erbek ayrıca Kurum personeli ile tanışarak sohbet etti.



İlginizi Çekebilir