Kaymakam Erbek'ten Öğretmenler Gününde Öğretmenlere Ziyaret

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Kaymakam Erbek,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu ile birlikte okulları ve sınıfları ziyaret ederek Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Kaymakam Erbek,Fatma Bilge Anaokulu ziyareti esnasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Olgunlaşma Enstütülerinde dikilen Öğretmen önlüklerini Okul öncesi öğretmenlerinin Okul Öncesi Öğretmenlerine dağıtımını da gerçekleştirdi.

Kaymakam Erbek Okul ziyaretlerinde öğretmenlerin bir toplumu değişime taşıyan,toplumun gelecek nesillere güven ile bakabilmesinin en önemli temel yapı taşları olduklarını,Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Çaykara İlçesinde de öğretmenlerin çok büyük bir fedakarlık göstererek öğrencilerimize güven içinde geleceğe taşıdıklarını ifade etti.

Çaykara ilçesinin örnek ve farklı bir eğitim ilçesi olduğunu ifade eden  Kaymakam Gürdal Erbek,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin önderliğinde Çaykara İlçesinde örnek eğitim çalışmalarının gerçekleştirildiğini,okul yöneticileri,öğretmenler ve veliler ile birlikte büyük bir uyum içinde çalışılarak öğrencilerin geleceğe hazırlandıklarını,elde edilen bu başarıda en büyük pay sahibinin ise Çaykara İlçesinin fedakar öğretmenleri olduklarını ve bu konuda her türlü övgüyü fazlası ile hak ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir