Kaymakam Erbek'ten Tatilde Ders Çalışan Öğrencilere Ziyaret

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,ara tatil döneminde ders çalışan öğrencileri okullarında ve yurtlarda ziyaret ederek moral motivasyon desteği sağladı.

Trabzon Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,ara tatil döneminde ders çalışan öğrencileri okullarında ve yurtlarda ziyaret ederek moral motivasyon desteği sağladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ara tatil dönemi 10 Kasım 2024 tarihinde başladı ve öğrenciler bir hafta sürecek olan ara tatil dönemine başladılar.

Trabzon Çaykara İlçesinde Üniversite sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri,tatilde de ders çalışmaya devam ediyorlar.

Öğrenciler İlçede bulunan Öğrenci Yurtlarında konaklıyor ve hem okulda hem de öğrenci yurdunda öğretmenlerin rehberliğinde ders çalışmaya devam ediyorlar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek 14 Kasım 2023 Salı Günü Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek ETÜT Salonlarında ders çalışan öğrencilere moral motivasyon desteği sağladı.

Ziyaret esnasında öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Erbek,öğrencilere gerçekleştirdikleri ETÜT çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu,geleceklerine şekil verme ve hayatlarını kurtarma anlamında çok önemli bir çalışma içinde bulunduklarını ifade etti.

Daha sonra öğrenci Yurtlarını ziyaret eden Kaymakam Erbek Yurtlarda öğrenciler tarafından kullanılan alanlarda incelemelerde bulunarak görevlilerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Gürdal Erbek,Ayrıca  Ara Tatil dolayısı ile okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilere de oyuncak hediye etti.



İlginizi Çekebilir