Kaymakam Erbek’ten Turizm Merkezi Uzungöl’e Ziyaret

Kaymakam Erbek’ten  Turizm Merkezi Uzungöl’e Ziyaret

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Turizm Merkezi Uzungöl’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Turizm Merkezi Uzungöl’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Erbek Uzungöl ziyaretlerinin ilk durağında Uzungöl Jandarma Karakol komutanlığını ziyaret etti.Karakol Komutan Vekili Astsubay Hakan Aydın ve Görevli personel ile bir araya gelen Kaymakam Rrbek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Kaymakam Erbek okul Müdürü Ertan Usta’dan okulda gerçekleştirilen çalışmalar,personel durumu be eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Okulda öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Erbek daha sonra okulun bölümlerini gezdi ve okulda incelemelerde bulundu.

Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Erbek,Sınıfta seslere katıldı ve öğrenciler ile sohbet ederek moral motivasyon desteği sağladı.

Uzungöl Muhtarlığını ziyaret eden Kaymakam Gürdal Erbek Uzungöl’de gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili Muhtar Öztürk ile fikir alış verişinde bulundu.

Uzungöl Turizmciler Derneğine İadeyi ziyarette bulunan Kaymakam ERBEK,Başkan Mehmet Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Uzungöl’de gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.



İlginizi Çekebilir