Kaymakam Erbek'ten Zeki Bilge Eğitim Kurumları Ziyaretleri

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,19 Aralık 2023 Salı Günü İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Erbek’in ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu katıldılar.

Kaymakam Erbek ziyaretler öncesinde Okul Müdürleri Nalan Ataman ve Tayfur Demirali’yi makam odalarında ziyaret ederek okullar,çalışma ortamları ve personel durumları ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Erbek,okul ziyaretlerinin ilk bölümünde Zeki Bilge İlkokulu Öğretmen Odasında Zeki Bilge İlkokulu Öğretmenleri ile bir araya geldi.Öğretmenler ile sohbet eden Kaymakam erbek ayrıca öğretmenlerin dilek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Gürdal Erbek daha sonra Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ve İlçe milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Zeki bilge eğitim Kurumları Öğrenci Servisi Taşıma alanında incelemelerde bulundu.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Okul Müdürü Tayfur Demirali  tarafından önerilen Öğrenci Servisi Taşıma Güzergah değişikliği talebi kabul edildi ve güzergah değişikliğinin bundan sonra gerçekleştirilmesi karara bağlandı.

Kaymakam Gürdal Erbek,Okul Ziyaretlerinin son bölümünde ise Zeki Bilge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatih Günay Yönetiminde Müzik Dersi işleyen Zeki Bilge Ortaokulu öğrencilerini Müzik derslerinde ziyaret ederek derse katılım sağladı ve öğrenciler tarafından seslendirilen türküye türkü arkadaşlığı yaparak öğrenciler ile birlikte türkü söyledi.



İlginizi Çekebilir