Kaymakam Erbek'ten Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal ERBEK Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirerek yönetici,öğretmen ve öğrenciler ile tanıştı ve okulların ihtiyaçlarını dinledi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal ERBEK Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına bir ziyaret gerçekleştirerek yönetici,öğretmen ve öğrenciler ile tanıştı.

31 Ekim 2023 Salı Günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Kaymakam ERBEK ilk olarak Fatma Bilge Anaokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Nalan Ataman’da Okul ve Eğitim Öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Erbek daha sonra okulun bölümlerini gezdi.

Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Erbek,öğretmenler ile sohbet etti ve oyun oynayan okul öncesi öğrencilere oyun arkadaşlığı yaptı.

Daha sonra Zeki Bilge İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Erbek,Okul Müdürü İbrahim Garip’ten Okul ile ilgili bilgi aldı ve okulun bölümlerini gezdi.

Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Erbek sınıflarda öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Ziyaret kapsamında son olarak Zeki Bilge Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Gürdal Erbek,Okul Müdürü Tayfur Demirali’den eğitim öğretim faaliyetleri,kurs ve ETÜT çalışmaları ile okulda gerçekleştirilen sosyal etkinlikler ile ilgili bilgi aldı.

Okulun bölümlerini de gezen Kaymakam Erbek sınıfları da ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Kaymakam Gürdal ERBEK Okul ziyaretlerinin ardından Okul Müdürleri Nalan Ataman,İbrahim Garip ve Tayfur Demirali ile mini bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 



İlginizi Çekebilir