Kaymakam Güzel Karaçam ve Köknar'da

Kaymakam Güzel Karaçam ve Köknar

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Çaykara İlçesindeki Mahalle ziyaretlerine Karaçam ve Köknar Mahallesi ziyaretleri ile devam etti.

Kaymakam Muhammet Güzel’in Karaçam ve Köknar ziyareti 14 Ekim 2021 Perşembe günü gerçekleşti.Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker ile Köknar Muhtarı Abdullah Sevin ziyaretler esnasında Kaymakam Güzel’e refakat ettiler.

KARAÇAM İLKOKULU-ORTAOKULU ZİYARETİ

Kaymakam Muhammet Güzel ve Muhtar Alaadin Şeker ilk olarak Karaçam İlkokulu ve Karaçam Ortaokulunu ziyaret ettiler.Okul Müdürü Fatih Kuvvetli tarafından Kaymakam Muhammet Güzel’e okulun fiziki yapısı,çalışma şartları,personel durumu ve öğrencilerin akademik durumu ile okulda gerçekleştirilen etkinlikler ile ilgili bilgi verildi.

Daha sonra Öğretmen odasına geçen Kaymakam Muhammet Güzel Öğretmenlere Çaykara İlçesinin en çetin coğrafyasında kendi özel zamanlarından fedakarlık yaparak öğrencileri yetiştirebilmek için gece yarılarına kadar çalışmalarından haberdar olduğunu,öğretmenlerin bu fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine minnet borçlu olduklarını ifade etti ve Çaykara Kaymakamı olarak göreve başladığı ilk günden itibaren her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel’in öğrenciler ile kurmuş olduğu sıcak iletişim gözlerden kaçmadı.Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ile sohbet eden Kaymakam Güzel ayrıca öğrenciler ile oyun oynayarak onların oyun dünyasında aktif olarak yer almaya çalıştı.

Daha sonra okulun bölümlerini gezen Kaymakam Muhammet Güzel Karaçam Kapalı Spor Salonunda da incelemelerde bulundu.Öğrencilerin yemek yedikleri yemekhaneyi de gezen Kaymakam Güzel öğrencilerin yemeklerinin Karaçam Mahallesindeki aşçı bayanlar tarafından son derece hijyenik olarak hazırlanmasından duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

KARAÇAM ASM’YE ZİYARET

Karaçam Mahallesinin ikinci durağında Karaçam Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel Aile Sağlık Merkezi çalışanlarından çalışma şartları hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞLAR İLE SOHBET

Karaçam Mahallesinde çay bahçesinde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Muhammet Güzel vatandaşların dilek ve taleplerini de dinledi.Kaymakam Güzel Karaçam Mahallesinde ayrıca Esnafı da ziyaret ederek hem sohbet etti hem de sorunların ı dinledi.

KÖKNAR MAHALLESİ ZİYARETİ

Köknar Muhtarı Abdullah Sevin ile birlikte Köknar Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel  ilk olarakEsnafı ziyaret ederek hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi.Daha sonra çay bahçesine geçen Kaymakam Güzel burada da vatandaşlar ile sohbet ederek dilek ve taleplerini dinledi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel Karaçam Köknar'

İlginizi Çekebilir