Kaymakam Güzel ve Başkan Tok'tan Öğrencilere Öğle Yemeği Ziyareti

Kaymakam Güzel ve Başkan Tok

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde öğrencileri öğle yemeklerinde ziyaret ettiler.

İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına gelen Kaymakam Güzel ve Başkan Tok İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte okul yemekhanesinde öğle yemeği yiyen öğrencileri ziyaret ettiler.Öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Güzel ve Başkan Tok öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin sıcak yemekten mutlu olmaları sebebi ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye teşekkür ettiler.

ÇAYKARA KENDİ YEMEĞİNİ KENDİSİ YAPIYOR

Çaykara İlçesinde çok uzun seneler öğrencilerin öğle yemekleri bir yemek firması tarafından karşılanıyordu.Ancak yemeklerin uzun süre araçta saklanması sebebi ile yemeklerin tadı bozuluyor,yemekler ekşiyor ve bu durum üzerine öğrenciler bu yemekleri yiyemiyorlardı.

Eğitim Öğretim alanında Akademik anlamda Trabzon İlinde Lider konumunda olan Çaykara İlçesinde bu başarının Mimarı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlangıcında bu soruna da el atarak çözüme kavuşturmayı başardı.

Yemeklerin taşınmasında sıkıntı yaşanan Karaçam,Taşkıran ve Uzungöl’de Okulların Mahalli imkanları ile birer mutfak kurdurmayı başaran Müdür Çamurali bu okullarımızın kendi imkanları ile öğrencilerini sıcak yemek ile buluşturmalarını sağladı.Bu okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin her gün sıcak yemek ile buluşmaları adına her türlü desteği veren Müdür Çamurali bu şekilde İlçe Merkezinden uzakta bulunan okulların yemek sorununu çözmüş oldu.

Daha sonra Çaykara İlçe Merkezinde bulunan öğrencilerin yemek sorununa el atan Müdür Çamurali İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ile birlikte günlerce çalışarak İlçe Merkezinde bulunan öğrencilerin de yemek sorununu çözüme kavuşturdu.

Çaykara Yerekaban öğrenci Yurdunda görevli bayan personeller tarafından son derece temiz ve hijyenik kurallarda öğrencilerin öğle yemekleri hazırlanıyor.Her öğle 4 çeşit sıcak yemek öğrencilerin önüne konuluyor.Ve öğrenciler büyük bir istek ile ev ortamını aratmadan hazırlanan sıcak yemekler sayesinde eğitim öğretime çok daha istekli bir şekilde devam ediyorlar.



İlginizi Çekebilir