Kaymakam Güzel Ziyaretlere Devam Ediyor

Kaymakam Güzel Ziyaretlere Devam Ediyor

2021 Yılı Eylül ayının başında Çaykara İlçesinde göreve başlayan Kaymakam Muhammet Güzel’in Mahalle ve Resmi Kurum ziyaretleri devam ediyor.

Kaymakam Muhammet Güzel 15 Ekim 2021 Cuma Günü Çaykara Müftülüğünü ziyaret etti.Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak’tan İlçe müftülüğü,personel sayısı,İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen aktiviteler hakkında bilgi aldı.Müftülük Personeli ile sohbet eden Kaymakam Güzel,Müftülük personelinin talep ve dileklerini de dinledi.

Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra ise Müftü Vahit Şenocak ile birlikte Çaykara İlçesinde bulunan Kur’an Kurslarını ziyaret etti.Kurs öğretmenlerinden gerçekleştirilen Kurslar ile ilgili bilgi alan Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra kursiyerler ile de sohbet etti.

Kaymakam Muhammet Güzel Müftü Şenocak’tan Kur’an Kurslarının çalışma şartları,öğretmen ve öğrenci durumları hakkında da bilgi aldı.

Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra Taşkıran Mahallesine geçti.Cuma namazını Taşkıran Merkez Camiinde kılan Kaymakam Güzel namaz sonrasında ise vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel Ziyaretlere Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir