Kaymakam Güzel,Ataköy'de Öğrenciler İle Buluştu

Kaymakam Güzel,Ataköy

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Ataköy Cevdet Sunay MTAL öğretmen ve öğrencileri ile İftar Organizasyonunda bir araya geldi.

Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Terzioğlu’nun organizasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu,Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu,Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut,Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kaymakam Muhammet Güzel,İftar Organizasyonu öncesinde okulda çeşitli etkinliklere katıldı.Okulun 5D Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Güzel öğrenciler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.Bayram öncesi ailelerinin yanlarına dönecek olan öğrencilerin ve ailelerinin bayramlarını ve Kadir gecelerini kutlayan Kaymakam Güzel,Bayramda ailelerinin yanına dönecek olan öğrencilerden ailelerine Çaykara İlçesinin selamlarını iletmelerini istedi.

Okul Kütüphanesinde Kitap  okuyan  öğrenciler ile de bir araya gelen Kaymakam Muhammet Güzel,hem öğrenciler ile birlikte kitap okudu hem de öğrenciler ile kitap okumanın önemi ve insan hayatı üzerindeki etkisi konulu keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Okul Bahçesinde Okul İdaresi tarafından yeni dikilen gül ve karanfil çiçeklerinin bakım çalışmaları ile de ilgilenen Kaymakam Muhammet Güzel çiçeklerin ve karanfillerin büyümeye başladıklarını kısa bir süre içerisinde okulun bahçesinin Karanfil bahçesine döneceğini ifade etti.

Kaymakam Muhammet Güzel v e Protokol Üyeleri daha sonra İftar Organizasyonunda öğrenciler ile bir araya geldiler.



İlginizi Çekebilir