Kaymakam Güzel,Başkan Tok ve Müdür Çamurali'den LGS Mesajı

Kaymakam Güzel,Başkan Tok ve Müdür Çamurali

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali LGS Sınavı dolayısı ile birer mesaj yayınladılar.

KAYMAKAM GÜZEL-SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

Çakara Kaymakamı Muhammet Güzel LGS Sınavına giren Öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

İşte Kaymakam Güzel’in mesajı;

Ülkemizin geleceği olarak gördüğümüz öğrencilerimiz, 5 Haziran 2022 Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına gireceklerdir.  

Sevgili öğrencilerimizin sınav esnasında hiçbir sorun yaşamaması, uygun ve rahat bir ortamda sınavı tamamlayabilmeleri için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Mesajında öğrencilere sınavla ilgili tavsiye ve nasihatlerde bulunan Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel, "Sınavın önemi, strese ve gerilime neden olmamalıdır. Çaykara örnek ve farklı bir eğitim ilçesidir.Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla bizleri gururlandıran diğer öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava girecek olan öğrencilerimizin de aynı performansı göstereceğine olan inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz uzun bir süredir hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerdir. Öğrencilerimizin sınavda iyi bir başarı elde etmesi de kuşkusuz en büyük dileğimizdir. Bu anlamda sınava girecek olan öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında sessizlik için gereken hassasiyet ve duyarlılığın göstermesini önemle rica ediyoruz. Bu vesile ile bir kez daha sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum." diye konuştu.

Kaymakam Güzel konuşmasına şu şekilde devam etti.

Eğitimde ülkemizin marka kenti olan Çaykara İlçesinde öğrencilerimizin geçmiş sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da İlçemizin  başarısını devam ettireceğine inanıyorum.   

Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda öğrencilerin fedakar okul yöneticileri ile azimli ve gayretli öğretmenlerin yoğun çalışma tempoları ile bu günlere geldiğini ve öğretmenlerimizin bu konuda her türlü övgüyü fazlası ile hak ettiğini ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel konuşmasını Bu vesile ile, öğrencilerimizin yetişmesine ve sınava en iyi şekilde hazırlanmasına emek veren tüm öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum şeklinde tamamladı.

BAŞKAN TOK-HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Çaykara  Belediye Başkanı Belediye Başkanı Hanefi Tok 5 Haziran’da yapılan LGS sınavı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

İşte Başkan Tok'un Mesajı:

, “Akademik yönden başarılı, sosyal olarak saygın, özgüven sahibi, değerlerine bağlı, tarihi gelişimine faydalı nesiller yetiştirme şiarıyla yol alıyoruz. Bu yönden Çaykara İlçesinin bütün okullarında  8. sınıfa geçmiş olan öğrencilere, LGS’ye hazırlık kapsamında müfredata uygun bir şekilde Türkçe ve Matematik kursları verilerek öğrencilerin dönem içerisindeki hazırlıkları desteklendi” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kurs ve ETÜT  etkinliklerine Çaykara Belediyesi olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Şuurlu gençlik yetiştirilmesi adına gayret gösterdiklerini “Gençlerimiz, yavrularımız bizim geleceğimizdir ve bizlerin en büyük gücüdür. Okullarda gerçekleştirilen kurslar sayesinde öğrencilerin akademik olarak arzu edilen seviyeye gelmelerinin yanı sıra  branş derslerinin yanı sıra değerler eğitimi, akıl oyunları ve sanat, spor, bilim, teknoloji gibi konuların da ele alındığı kulüp faaliyetleri yer aldı. Ve gençlerimiz bir yarışın daha heyecanını yapılacak LGS sınavı ile yaşayacaklar” diye konuştu.

Başkan Tok Konuşmasına şöyle devam etti.

, “Gençlik gelecek demektir. Gençlik bir ülkenin umudu ve yarınları demektir. Ülkemizin en büyük sermayesi gençlerimizi önemsiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyi yetişmeleri için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Çaykara  Belediyesi, gençliğin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde, kendilerine güvenerek sınavlarında başarılı olacağına inancım da tamdır” şeklinde konuştu.

Sınava girecek gençlere başarılar dileyen Başkan Tok, “Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, bilim insanları olacak sevgili öğrencilerimize girecekleri LGS sınavında başarılar diliyorum. Bütün öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığı dileyerek, sınavın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca öğretmenlerimize ve idarecilerimize de öğrencilerin eğitim ve öğretiminde emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MÜDÜR ÇAMURALİ-BİZLER ÇOCUKLARIMIZ İÇİN VARIZ

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali LGS Sınavı ile ilgili bir mesaj yayınladı.İşte Müdür Çamurali’nin mesajı:

''Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz , hepiniz için önemli bir sınavın arifesindeyiz. Hepiniz yıl boyunca çok çalıştınız, emek verdiniz, ter döktünüz. Sınavda elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza eminiz. Ama bizim için asıl önemli olan, sınav sonuçlarınız değil sizin varlığınız ve umut dolu gülümsemenizdir.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak senelerdir İlçemizde bulunan tüm okullarımızda düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz kurs ve ETÜT çalışmaları ile öğrencilerimizi bu tatlı heyecana hazır hale getirmeye çalıştık.Çaykara İlçesi olarak planlı ve programlı bir şekilde öğrencilerimiz ile birlikte çok çalıştık ve bu gün öğrencilerimiz bizlere o çok çalışmanın meyvelerini verecekler.

Bu süreçte öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için çaba harcayan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Kıymetli velilerimiz bu süreçte sizlerinde emeği ve desteği yadsınamaz. Sınav sonrasındaki süreçte de evlatlarınızın yanında olup onlara en iyi desteği vereceğinizden şüphem yok. LGS'ye girecek öğrencilerimize emeklerinin karşılığını alarak hedeflerine ulaşabilmeleri temennisiyle kendilerine başarılar diliyor; sınavda görev alacak öğretmen, idareci ve personelimize kolaylıklar diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.
 



İlginizi Çekebilir