Kaymakam Güzel,Çaykara'ya Veda Etti

Kaymakam Güzel,Çaykara

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığı görevine atanması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etti.

Kaymakam Muhammet Güzel için 29 Ağustos 2023 Salı Günü Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un organizasyonunda Çaykara Sellim Cafe Restaurant’ta bir uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Kaymakam Güzel’i uğurlama törenine Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel,Dernekpazarı Belediye Başkan Vekili Ersin Akyol,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve eşleri,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve eşleri,Çaykara Cumhuriyet Savcısı Esma Alikoğlu,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Dernekpazarı İlçe Emniyet Amiri J.Astsb. Kd. Bşçvş. Aşkın Hava,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Kamu Kurum Amirleri,Muhtarlar ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kaymakam Güzel’i uğurlama töreninde Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar tarafından kaleme alınan duygu yüklü Çaykara İlçesine Veda şiiri beğeni ile dinlendi.

Uğurlama Töreninde Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Kurum Amirleri adına Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Dernekpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Astsb. Kd.Bşçvş Aşkın Hava,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Dernekpazarı Belediye Başkan Vekili Ersin Akyol,Çaykara Cumhuriyet Savcısı Esma Alikoğlu ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer selamlama konuşması gerçekleştirerek Kaymakam Muhammet Güzel ile birlikte çalışmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve Kaymakam Güzel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Protokol konuşmalarının son bölümünde sahneye çıkan Çaykara Kaymakamı Muhammet güzel,Karadeniz Bölgesinin bu şirin ilçesi Çaykara’da iki sene hizmet vermenin kendileri için çok büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğunu,iki sene boyunca bu şirin ilçede çok büyük bir istek ile görev yaptığını ve şimdi ise görevini hakkı ile yerine getirmenin mutluluğu içinde bu şirin ilçeye veda ettiklerini ifade etti.

Uğurlama programına katılan tüm misafirlere teşekkür eden Kaymakam Muhammet Güzel,30 Ağustos itibarı ile yeni bir heyecan ile yola çıkacaklarını ve bundan sonraki enerjilerini yurdumuzun bir başka güzel yeri olan Bingöl İli Genç İlçesine hizmet verme yolunda harcayacaklarını ifade etti.

Uğurlama programının son bölümünde Kaymakam Muhammet Güzel için hediye takdimi gerçekleştirildi.Çaykara Belediye Başkanı Hnefi Tok,Çaykara İlçe Emniyet Amirliği Personeli,Dernekpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu,Çaykara Nüfus Müdürlüğü Personeli,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri,Çaykara Muhtarlarından Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu ve Işıklı Muhtarı Mehmet Savaş Dündar,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Kaymakam Güzel’e hediye takdimlerini gerçekleştirirken Çaykara İlçesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Uğurlama Programı Kaymakam Muhammet Güzel’in tüm misafirlerini kapıda tek tek uğurlaması ve vedalaşması ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel Çaykara'

İlginizi Çekebilir