Kaymakam Güzel'den Ataköy Ziyareti

Kaymakam Güzel

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ilçemiz Ataköy Mahallesi’nde birtakım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çaykara İlçesinde göreve başladıktan sonra Çaykara İlçesinin her mahallesini ayrı ayrı ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel 13 Ekim 2021 Çarşamba Günü İlçemiz Ataköy Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek gerçekleştiren Kaymakamı Muhammet Güzel'i Başhekim Vekili Op.Dr.Şaban uysal, hastane Müdürü H.Samet Çiftçi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zafer Çağlar ve hastane personeli karşıladı. Kaymakam Güzel, hastane personeli ile tanışma ve taleplerini dinlemek üzere tek tek görüştü. Hastanede yatan hastalar ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Özellikle hastaların bolca vakit geçirdiği, günlük gazete okuduğu, El Sanatları odasında incelemelerde bulundu .

Hastaların el emeği göz nuru olan eserlerini inceledi.Halk Eğitimi  öğretmeni Ayşegül Ayal’dan bilgi aldı. Hastanenin diğer bölümlerini de ziyaret ederek ilgili personellerden bilgi aldı. Kaymakam Güzel, ziyaretle ilgili tüm hastane personeline ve hastane yönetimine bu güzel hizmeti bir mahallede bulunan Özellikli bir hastanede yapmaları ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başhekimimiz Dr. Şaban Uysal'da Türkiye’de Psikiyatri alanında hizmet veren 10 Hastaneden biri olup, bölgemizdeki 10 ile hitap etmekteyiz dedi.Hastanemize gelen hastalar genelde ağır Psikiyatrik sorunu olan hastalar olup yatarak tedavi için Hastanemize gelmektedir dedi. Dr.Uysal son olarak, Sayın Kaymakamımıza bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyaretin sonunda çay ikramı ile ziyaret sona erdi.

Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra Ataköy Mahallesinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşlar ile de sohbet eden Kaymakam Muhammet Güzel vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Ataköy Muhtarlığını ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel, Muhtarı Murat Öz’den Ataköy’ün sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ataköy Mahallesi ziyaretinin son durağında  Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yönetici,öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.İlk olarak Okul İdarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Güzel,okulun genel durumu ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Muhammet Güzel öğretmenlere öğrencilerimizin gelecekleri için vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti. Okul ziyaretinin son bölümünde öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Güzel öğrenciler ile hem sohbet etti hem de tavsiyelerde bulundu. Program, okul idaresinin organize ettiği, okul bahçesinde öğrencilerimizle birlikte yenen öğle yemeği ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel' Ataköy Ziyareti

İlginizi Çekebilir