Kaymakam Güzel’den Çaykara İlçesine Veda Mesajı

Kaymakam Güzel’den Çaykara İlçesine Veda Mesajı

Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Muhammet Güzel Çaykara İlçesinden ayrılması ile ilgili bir veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Güzel’in mesajı şu şekilde:

Kıymetli Çaykaralı hemşehrilerim,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın teveccühleriyle yayınlanan 2023 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararı çerçevesinde Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığı görevine atanmam sebebi ile, şirin ilçemiz Çaykara’ya veda ediyorum.

İki sene önce coğrafyasını daha önce görmediğim ama ilçemize atanırken de bildiğim, toplumumuzun genel değer yargılarından olan Karadeniz insanının mertliğini, yüreğinin saflığını ve temizliğini Çaykara’da bire bir yaşama, görme imkanı buldum.

Çaykara Kaymakamı olarak göreve başladığım ilk andan görevimin sona erdiği ana kadar arkamda Çaykara insanının elini hissettim ve bu el bizim Çaykara insanına hizmet taşıma sevdasında arkamızda duran en büyük güç oldu.

Eğitim anlamında Türkiye’ye model olmuş ilçemizde gerçekleştirilen örnek eğitim anlayışıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali ile birlikte idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte iki sene boyunca huzurlu bir ortamda yavrularımızı geleceğe taşımanın heyecanını hep birlikte yaşadık ve onlarla birlikte gururlandık. Bu gururu yaşamaya da devam edeceğim.

Yine aynı şekilde, tüm kamu kurumlarımızla, daire amiri arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’la büyük bir uyum içerisinde çalışarak Çaykara insanımıza en iyi şekilde hizmet götürmeye gayret ettik. Allah hepsinden razı olsun.

32 mahalle muhtarımız ile 2 sene boyunca güzel bir uyum içinde görev yapmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadık. Çaykara insanına hep birlikte hizmet sunmanın onurunu yine hep birlikte taşıdık.

Güzel ailesi olarak ilk anne babalık heyecanını Çaykara ilçemizde yaşadık ve sırf bu sebeple bile, Çaykara’nın yeri gönlümüzde her zaman ayrı olacaktır.

Konya’nın bir evladı olarak, görev süremiz içinde şehrimin takımı ile Trabzonsporumuzun şampiyonluk yarışına tanık olduk ve şampiyonluğun coşkusunu tüm Trabzonlu hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Yine bu durum, Çaykara’daki yaşantımızı bizim için eşsiz kılan örneklerden biridir.

Yaylasında, meziresinde, mahallesinde; çayırda ot biçen insanlarımızdan günlük yaşamını sürdüren tüm hemşehrilerimize, sürekli bir arada olma gayreti içerisinde bu güzel ilçeye hizmet verdik.

Manevi değerlerimizin yaşatılması anlamında başta Sultanmurat Şehitlerimiz olmak üzere tüm Şehitlerimizin anılması ve anılarının yaşatılması anlamında gösterdiğimiz gayretle, Sultanmurat Şehitliğimizin restorasyonunu Valiliğimiz ile gerçekleştirerek Çaykara ilçesine kalıcı bir eser kazandırmanın heyecanını yaşadık.

İki sene boyunca Sultanmurat, Kurtdağı, Turnalı ve bu yıl ilk kez düzenlenen Sarıkaya Şenliklerine hem destek vererek hem de katılım sağlayarak insanlarımızın bir araya gelmesi ve birbirleri ile hasret gidermesine öncülük yapmanın sevincini yaşadık.

Şimdi ise gitmek zamanı sevgili hemşehrilerim. Bu eşsiz ilçede bizlere yaşatmış olduğu tüm güzellikler için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Meslek hayatım boyunca Çaykara ilçesinin yüreğimdeki yeri her zaman çok farklı olacaktır.

Görev süremiz boyunca bizlerden her türlü desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valilerimiz İsmail Ustaoğlu ve Aziz Yıldırım olmak üzere, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu, Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok, bölge müdürlerimiz, il müdürlerimiz, ilçe müdürlerimiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının değerli üyeleri ve tüm diğer kurum ve kuruluşlardaki çalışma arkadaşlarımıza
şahsım ve ilçem adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bu duygular ile bizler Güzel ailesi olarak tüm Çaykara insanına hakkımızı sonuna kadar helal ediyor ve tüm hemşehrilerimizden de helallik istiyoruz.

Allah’a ısmarladık.



İlginizi Çekebilir