Kaymakam Güzel'den İmam Hatip'e Ziyaret

Kaymakam Güzel

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel okul ve Kurum ziyaretlerine Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyareti ile devam etti.

23 Kasım 2021 Salı Günü gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Güzel ilk olarak Okul Müdürü ve  Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’den okulun fiziki durumu,personel ihtiyacı ve çalışma şartları ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra öğretmen odasında öğretmenler ile bir araya gelen Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,öğretmenlerimizin çocuklarımızın ve bizim hayatımızın en değerli varlıkları olduklarını,öğretmenlerine değer vermeyen bir toplumun asla geleceğe güven içerisinde bakamayacağını bu anlamda fedakar ve özverili çalışmaları ile Çaykara İlçesini Eğitim öğretim alanında model alınan bir İlçe konumuna getiren öğretmenlerimize toplum olarak minnet borçlu olduğumuzu ifade etti.

Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra sınıflarda öğrenciler ile bir araya geldi.Öğrenciler ile bolca sohbet eden Kaymakam Muhammet Güzel,öğrencilerden öğretmenlerini çok sevmelerini,onların söyledikleri her şeyi yapmaya çalışmaljarını bu şekilde topluma faydalı bireyler olarak yetişeceklerini sözlerine ekledi.

Kaymakam Muhammet Güzel,okul ziyaretinin son bölümünde ise okulun çeşitli bölümlerinde incelemelerde bulundu.Özelliklje Z Kütüphaneyi çok beğenen Kaymakam Muhammet Güzel burada kitap okuyan öğrenciler ile de sohbet ederek kitap okudukları için onlara teşekkür etti ve kitap okumanın faydalarını anlattı.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel' Hatip' Ziyaret

İlginizi Çekebilir