Kaymakam Güzel'den Okullara Tadilat Ziyareti

Kaymakam Güzel

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Çaykara İlçesinde yaz tatili dolayısı ile okullarda devam eden tadilat çalışmaları için okullara çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Muhammet Güzel’in okul ziyaretlerine Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer de katıldılar.

İLK ZİYARET KÖKNAR ORTAOKULU’NA

Kaymakam Muhammet Güzel ,Yaz tatili dolayısı ile okullarda devam eden Tadilat çalışmaları ile ilgili İlk olarak Köknar Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karaçam İlkokul ve Ortaokulunun yıkılarak yeniden yapılacak olması Karaçam İlkokulu ve Karaçam Ortaokulu öğrencileri  Köknar Mahallesinde bulunan okulda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Köknar Ortaokulunda öğrenim görecekler.

Bu sebeple Köknar Ortaokulu yoğun bir hazırlık dönemi ile Eğitim Öğretim yılına hazırlanıyor.Okulda yoğun ve hummalı bir çalışma söz konusu.Okul Müdürü Fatih Kuvvetli Yönetiminde okulun tüm eksikleri tamamlanıyor.

Okulun boya ihtiyacı Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanırken,İşçilik ise Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanıyor.Okulun diğer ihtiyaçları iseKaymakam Güzel,Belediye Başkanı Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali ve  Okul Müdürü Fatih Kuvvetli yönetiminde mahalli imkanlar ile gerçekleştiriliyor.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Köknar Ortaokulunu ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili olarak Okul Müdürü Fatih Kuvvetli’den bilgi aldı.Çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel, planlandığı şekilde okulun Eğitim Öğretim sezonuna hazır olacağını,okulun küçük ihtiyaçlarının bulunduğunu onları da planlı bir şekilde tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Okulun Bölümlerini tek tek gezen Kaymakam Güzel daha sonra yemekhanede incelemelerde bulunarak yemekhanenin ihtiyaçları ile ilgili Müdür İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali ve okul Müdürü Kuvvetli ile fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Köy Kahvesine geçen Kaymakam Güzel vatandaşlar ile hem okulun ihtiyaçları hem mahallenin genel sorunları ile ilgili karşılıklı sohbet etti.

UZUNGÖL’E ZİYARET

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel çalışmalar ile ilgili Okul Müdürü Zennur Sezer’den bilgi aldı. Ziyarette Okulun çok acil ihtiyaçları olan lavabo, zemin, merdivenler, okulun boya badana ihtiyacı gibi bölümlerde incelemelerde bulunan Kaymakam Güzel’e Okul Müdürü Sezer tarafından bilgi verildi.

Uzungöl’lü Genç İş Adamı Mehmet İnan’ın yönetiminde Uzungöl Esnafı tarafından okulda çok kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Okulun tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve okulu modern bir Eğitim Mekanına kavuşturmak sevdası ile yola çıkan Mehmet İnan ve Uzungöl Esnafı çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde okulu yeni sezona yetiştirmeye çalışıyorlar. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Muhammet Güzel çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ve planlandığı şekilde Uzungöl’de bulunan okulun da eğitim öğretyim sezonuna yetişeceğini sözlerine ekledi.

Uzungöl’ün hem Turizm anlamında hem de paylaşma ve dayanışma anlamında çok farklı bir yer olduğunu ifade eden Kaymakam Güzel,Başta İş Adamı Mehmet İnan olmak üzere Uzungöl Esnafının tüm imkanları ile el birliği içerisinde elini taşın altına koyduğunu bu durumun her türlü övgü ve takdiri fazlası ile hak ettiğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir