Kaymakam ve Başkan'dan Şampiyonluk Kutlaması

Kaymakam ve Başkan

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak 2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor’u tebrik ettiler.

KAYMAKAM GÜZEL-TRABZONSPOR FUTBOLDA BİR MARKADIR

Trabzonspor’un futbolumuzun en önemli marka değerlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Anadolu’da futbol ihtilalini yaşatan,Şampiyonluk Kupasını Anadolu’ya taşımayı başaran Trabzonspor’un bu başarısı ile her türlü övgüyü fazlası ile hak ettiğini ifade etti.

Futbolun Trabzon İlinde bir sevda olduğunu ve Trabzon’da insanların futbol tutkusunun çok farklı olduğunu ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,insanların Şampiyonluk coşkularının çok güzel görüntüler ortaya çıkardığını en büyük mutluluklarının ise insanların sevinç ve mutluluklarını horon oynayarak birbirine sarılarak kutladıklarını silah kullanılmamasının kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Trabzon’un her tarafında olduğu gibi Çaykara İlçesinde de Şampiyonluğun coşku ile kutlandığını anımsatan Kaymakam Güzel,Tüm Trabzonspor taraftarının ve Çaykara’lı hemşerilerimizin bu coşkulu günlerini en kalbi duyguları ile tebrik ettiklerini ifade etti.

BAŞKAN TOK-TRABZONSPOR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASIDIR

Konuşmasına Trabzonspor’un Türk Futbolunun en önemli marka değerlerinden bir tanesi olduğunu ifade ederek başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,8 yıl aradan sonra gelen Şampiyonluk kupasının Trabzon İlini ve Çaykara İlçesini sevince boğduğunu ifade etti.

Başkan Tok Konuşmasına şu şekilde devam etti.

“Bu bayramı bir başka coşku içerisinde çifte bayram olarak karşılıyoruz. Tertemiz mazisi ve şerefli tarihiyle birlikte göğsümüzü kabartan Trabzonsporumuzun 8. şampiyonluğunu hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu coşkumuza gölge düşürmemek, sevincimizi hüzne dönüştürmemek için lütfen silaha sarılmayalım, mutluluğumuza kurşun sıkmayalım. Bayramı neşe içerisinde, birbirimize sarılarak kutlayalım. Şimdiden herkesin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, şampiyon Trabzonsporumuzu da yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.



İlginizi Çekebilir