Kaymakamlık Kupası 3 Maç İle Başladı

Kaymakamlık Kupası 3 Maç İle Başladı

Geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası 7 Mayıs 2019 Salı Akşamı oynanan üç karşılaşma ile başladı.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası  7 Mayıs 2019 Salı Akşamı oynanan üç karşılaşma ile başladı.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ersin Yavuz Birkan ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İLK SANRTA KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

Dün Akşam oynanan ilk karşılaşmaların başlama vuruşunun Kaymakam Salih Çiğdem ve Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından yapılması planlanmıştı.Ancak Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Kız Kardeşinin vefatı dolayısı ile karşılaşmalar öncesinde planlanan açılış gerçekleştirilmedi.

Sadece Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Turnuvanın başlama vuruşu gerçekleştirildi.

/resimler/2019-5/8/0212341907509.jpgKARŞILAŞMALARI ABDULLAH CEYLAN YÖNETİYOR

2019 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Karşılaşmalarını Rize Bölgesi Profesyonel Hakemlerimizden Abdullah Ceylan yönetiyor

ÇAYKARA GENÇLİK SAHAYA ÇIKMADI

Turnuvanın açılış müsabakası olarak planlanan Anadolu Gençlik  ile Raşi Spor´un karşılaşması gerekiyordu.Raşi Spor Karşılaşmaya çıkmasına rağmen rakibi Çaykara Gençlik sahaya çıkmadı./resimler/2019-5/8/0213368783164.jpgTurnuvanın güçlü ekiplerinden Raşi Spor ilk maçında rakibi Çaykara Gençlik Takımını sahada çok bekledi.Ancak rakipleri sahaya çıkmadı

10 Dakika beklenmesine rağmen Çaykara Gençlik sahaya çıkmadığı için Raşi Spor Turnuva Kuralları gereği karşılaşmayı 3-0 hükmen kazandı.

HOLAYSA SPOR TAŞLIGEDİK NEFES KESTİ

A Grubunun ikinci karşılaşmasında Holaysa Gençlik ile Taşlıgedik Spor karşı karşıya geldi.Holaysa Gençlik genç bir kadro ile mücadele ederken Taşlıgedik Spor ise daha tecrübeli bir takım ile sahada yer aldı./resimler/2019-5/8/0215563785804.jpgA Grubunda Holaysa Spor Futbol Takımı göz kamaştırdı ve Turnuvanın İddialı Ekiplerinden Çambaşı Spor´u 1-0 yenerek 3 Puanı hanesine yazdırdı.

Trabzon Spor´lu Yıldız Oyuncu Yusuf Yazıcı´nın Abisi de Taşlıgedik Spor´da 10 Numara olarak mücadele etti.

/resimler/2019-5/8/0218210038678.jpgEtkili Futbgoluna rağmen girdikleri sayısız gol pozisyonunu gole çeviremeyen Çambaşı Spor Futbol Takımı ilk maçında puan ile tanışamadı

Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada Holaysa Spor karşılaşmada bulduğu tek gol ile karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken Taşlıgedik Spor ise karşılaşmada kaçırdığı goller ile adeta saç baş yoldurttu.

A GRUBUNDA PUAN DURUMU

S.N

TAKIM

OM

G

B

M

AG

YG

PUAN

1

RAŞİ SPOR

1

1

-

-

3

0

3

2

HOLAYSA SPOR

1

1

-

-

1

0

3

3

TAŞLIGEDİK SPOR

1

-

-

1

0

1

0

4

ÇAYKARA GENÇLİK

1

-

-

1

0

3

0

B GRUBUNDA DA HEYECAN BAŞLADI

B  Grubunda heyecan dün akşam oynanan bir karşılaşma ile başladı.

ZEKİ BİLGE´DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

B Grubunun ilk maçında Karaçam Mahallemizin Gençlerinden oluşan Megamy Enerji Futbol Takımı İle Zeki Bilge Eğitim Kurumları Öğretmen ve Öğrencilerinden oluşan Zeki Bilge Spor karşı karşıya geldiler.

/resimler/2019-5/8/0220351603961.jpgÖğretmen ve Öğrencilerden oluşan Mütevazi bier ekip...Zeki Bilge Spor hem Futbolu hem de saha içi davranışları ile yakta alkışlandı

Karşılaşmanın başında Megamy Enerji 2-0 öne geçti.Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Zeki Bilge Spor muhteşem bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan 7-2 gibi çok farklı bir skor ile galip ayrılmasını bildi./resimler/2019-5/8/0222420668958.jpgB Grubunda Karşılaşmaya Muhteşem başlayan Megamy Enerji 2-0 öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı

B  GRUBUNDA PUAN DURUMU

S.N

TAKIM

OM

G

B

M

AG

YG

PUAN

1

ZEKİ BİLGE

1

1

-

-

7

2

3

2

UZUNGÖL SPOR

0

-

-

-

-

-

-

3

F.C. LİGORAŞ

0

-

--

-

-

-

-

4

MEGAMY ENERJİ

1

1

-

1

2

7

0

HEYECAN BU AKŞAM DEVAM EDECEK

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında heyecan bu akşam oynanacak 3 karşılaşma ile devam edecek.

İşte o karşılaşmalar;

B GRUBUNDA ZEVKLİ BİR MAÇ

UZUNGÖL MÜ LİGORAŞ MI?

Turnuvanın güçlü ekiplerinden Uzungöl Spor gecenin açılış müsabakasında Turnuvanın Sürpriz ekiplerinden F.C.  Ligoraş Spor karşısına çıkıyor.

Saat 22.00´de başlayacak karşılaşmanın bize göre favorisi yok.İyi oynayan 3 puanı hanesine yazdıracak

C GRUBUNDA HEYECAN TAVAN YAPACAK

Turnuvanın İkinci gününde C Grubu heyecanı yaşanacak

TAŞKIRAN SPOR ASES 1845

Kaymakamlık Kupasının güçlü ekiplerinden Taşkıran Spor Turnuvanın bir başka güçlü ekibi ASES 1845 ile karşı karşıya geliyor

Saat 23.00´da başlayacak olan karşılaşmanın çok büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

3 Takımın yer aldığı C Grubunda kazanan takım çok büyük bir avantaj yakalamış olacak

BİR BAŞKA HEYECAN D GRUBUNDA

ŞAHİNKAYA SPOR-ÇAMBAŞI SPOR

Bu maça yürek dayanmaz?.Çaykara Kaymakamlık Kupasının iki efsane takımı Şahinkaya Spor ile Çambaşı Spor D Grubunun açılış müsabakasında karşı karşıya geliyorlar.

Çambaşı Spor son iki Turnuvada Kupanın en iddialı takımlarından bir tanesi olmayı başarmıştı.Müzesinde bir çok Şampiyonluk Kupası bulunan Şahinkaya Spor ise Turnuvaya galibiyet ile başlamak istiyor.

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek ve heyecan fırtınası şeklinde geçecek müsabaka saat 24.00´da başlayacak.

Haber:Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Kaymakamlık Kupası Başladı

İlginizi Çekebilir